Ana SayfaÜnlülerArka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban' nının Sosyal Medya' da Olay Olan Yeni İmajı...

İlgili Postlar

Arka Sokaklar’ın Hüsnü Çoban’ nının Sosyal Medya’ da Olay Olan Yeni İmajı…

Türk televizon tarihi’nin en uzun dönemli ve başarılı dizilerinden olan ‘Arka Sokaklar’ın önemli  karakterlerinden biri olan namı değer Hüsnü Çoban yani Özgür Ozan, yeni haliyle ile magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Yeni bir film projesi için objektifler karşısında geçmeden evvel sakalı vede saçını daha da uzatan Özgür Ozan, sosyal medyadaki sevenleri neler neler söyledi..Detaylar Haberimizde…

Arka Sokaklar İzleyicisini Üzen İddia! Şevket Çoruh Diziden Ayrılıyor Mu?

Arka Sokaklar’ın Hüsnü Çoban’ nının Sosyal Medya’ da Olay Olan Yeni İmajı…

İlk önce popüler dizilerden ‘Çocuklar Duymasın’ ile yıldızı parlayan, sonrasında da ‘Arka Sokaklar’ da yüksek bir performans göstererek oyunculuk kariyerini iyiden iyiye sağlamlaştıran başarılı sanatçı Özgür Ozan, önümüzdeki yeni sezon için imaj değişikliği gerçekleştirdi. Son olarak boy gösterdiği dizi ‘Arka Sokaklar’ dan ayrılacağı kulislerde konuşulan ünlü sanatçı bir sinema projesi için setlere başlamadan önce saç ve  sakalının modelini değiştirdi.

Özgür Ozan: “Bekliyoruz Bakalım”

Çıktığı tatilinde bayağı bir bronzlaşan ve uzattığı saçlarını arkadan toplayan başarılı oyuncu, yeni imajını takipçileri için sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Özgür Ozan’ın “Bekliyoruz bakalım” ifadesiyle yayınladığı son pozunu kullanıcılar yorum yağmuruna tutdular.

Özgür Ozan kimdir?

İşte Özgür Ozan’ın Sosyal Medya’ da Olay Olan Yeni İmajı;

Özgür Ozan'ın Sosyal Medya' da Olay Olan Yeni İmajı
Özgür Ozan’ın Sosyal Medya’ da Olay Olan Yeni İmajı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler