Ana SayfaÜnlülerTiyatroda 7 Ayrı Karakter Canlandırıyor!

İlgili Postlar

Tiyatroda 7 Ayrı Karakter Canlandırıyor!

Model ve mankenlik kariyerine Ertan Kayıtken ile tanışarak adım atmış, 2000 yılında Best Model of Turkey yarışması’na dahil olmuştur. Yarışmadan 3.lükle ayrılmış olan Müzik sahnelerinin en eğlenceli kızı Nilay Dorsa, oyunculuk dünyasına büyük bir adımla girdi. Güzel şarkıcı ve oyuncu Nilay Dorsa’nında Tiyatroda 7 Ayrı Karakter Canlandırıyor!

Nilay Dorsa; “Tiyatroda kendimden geçiyorum!”

Nilay Dorsa

Sahnelerin en eğlenceli kızı Nilay Dorsa, 7 farklı karakter canlandırdığı tiyatro oyunu büyük bir iddia ile yola çıkıyor. Nilay Dorsa, “İzleyicinin keyif alacağı bir oyun 7 farklı karakter canlandırıyorum, kendimi unuttum, her karakteri özümseyip, arka arkaya başka tipoloji zorluyor ama çok keyifli, müzik sahnesinde Nilay Dorsa oluyorum tiyatroda kendimden geçiyorum” İfadesini kullandı.

Tiyatroda 7 Ayrı Karakter Canlandırıyor!

Nilay Dorsa

Model ve mankenlik kariyerine Ertan Kayıtken ile tanışarak adım atmış, 2000 yılında Best Model of Turkey yarışması’na dahil olmuştur. Yarışmadan 3.lükle ayrılmış olan Müzik sahnelerinin en eğlenceli kızı Nilay Dorsa,  7 farklı karakter canlandırdığı tiyatro oyunu büyük bir iddia ile yola çıkıyor. “Boomerang” adlı tiyatro oyunun duyulması ile birlikte sadece büyük şehirler değil Türkiye’nin birçok yerinden ilgi büyük oldu. Bu ifadeleri yapan Özde yapım, uzunca bir süre ve rekor seviyede sahnede olmayı planlıyor. Gördükleri ilgi karşısında acele olarak afiş çalışmasını tamamlayan Özde yapım, tanıtımlara başladı. “Boomerang” adlı tiyatro oyunda kılıktan kılığa giren Nilay Dorsa “Tiyatroda Kendimden Geçiyorum.” ifadesini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler