Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTıklanma Rekortmeni Kerim Araz ‘Toparlanmam Lazım’ Şarkısının Hikayesini Anlattı!...

İlgili Postlar

Tıklanma Rekortmeni Kerim Araz ‘Toparlanmam Lazım’ Şarkısının Hikayesini Anlattı!…

Biz onu ‘Toparlanmam Lazım’ adlı seslendirdiği parçasıyla tanıdık ve sevdik. Müzik dinyasında Son dönemlerde ismini sık sık duyduğumuz müzisyen Kerim Araz milyonlarca kişi tarafından tıklanma rekoru kıran şarkısı “Toparlanmam Lazım’’ ın hikayesini ilk defa anlattı. İşte Detayları…

Tıklanma Rekortmeni Kerim Araz ‘Toparlanmam Lazım’ Şarkısının Hikayesini Anlattı!…

Parçanın söz ve müziğinin Kendisine ait olan genç müzisyen, duygusal şarkılarıyla adından sıklıkla bahsettireceğe benziyor!
Ödüllü Gazeteci Aslan Sayım’ a verdiği son röportajda şarkının oluşumunu anlattı.
“Biz seni ‘Toparlanmam Lazım’ şarkısıyla tanıdık ve sevdik. Bu şarkı nasıl ortaya çıktı? Projenin oluşumunu anlatır mısın?”
“Toparlanmam Lazım’ şarkısı aslında anlık bunalım yaşadığım bir esnada oluştu. İçime kapanık bir insan olduğum için genelde bir şeylere üzüldüğümde, kafama taktığımda ya da bana dokunan bir durum olduğunda bunu dile getirmek yerine söze dökmeyi tercih ediyorum. Yine böyle bir esnada kağıt kalemi elime alıp karalamaya başladım. Açıkçası o parçada süslü kelimeler kullanmak yerine tam olarak hissettiğim kelimelerle yazdım ve insanlara dokunanda bu oldu. Toplamda yarım saat gibi bir sürede yazıldı sözleri. Bir saat geçtiğinde hem sözler hem de müziğini çoktan bitirmiştim bile çünkü gerçekten hissederek yaptığım bir parça ve resmen dökülüyordu dilimden. Parçayı bitirdiğimde kendi kendime dedim ki hayatımın en anlamlı ve hisli parçası bu olacak. Dinleyenler ve sevenler içinde öyle olmuş çok fazla güzel tepki aldım…”
“Toparlanmam Lazım şarkısını yazdıran unutulmamış bir aşk hikayesi mi?”
“….Sayılır aslında. ‘Toparlanmam Lazım’ dediğim gibi anlık bir bunalım anında ortaya çıktı. Tabi ki o bunalımı yaşamamda bir aşk hikayesinin payı var. Bazı şeyleri hissetmek gerekir ve ben bu şarkıyı yazarken birçok şeyi hissettim… Sevdiğim kadına olan sitemim, ona kırgınlığım ve söylemek isteyip söyleyemediğim her şey o şarkıda kalemimden dökülüyor. Dilerim ki hiç kimse ‘Toparlanmam Lazım’ gibi bir şarkı yazacak kadar zor şeyler yaşamaz. Zira kolay değildi. Ama şu da var ki ben bir insanı kaybedip binlerce hatta yüzbinlerce insan kazandım. Buda o an yaşadığım bunalımın bana verdiği tek pozitif yanı oldu…” 

İşte Kerim Araz ‘dan ‘’Toparlanmam Lazım’’ Klib…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler