Ana SayfaÜnlülerThodex'in Kurucusu Faruk Fatih Özer 'in Eski Sevgilisi Konuştu

İlgili Postlar

Thodex’in Kurucusu Faruk Fatih Özer ‘in Eski Sevgilisi Konuştu

Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer ‘in dolandırıcılık hikayesi Türkiye’de şu sıralar en çok konuşulanlar arasında. Ünlü isimleri reklamlarında kullanan Özer’in eski sevgilisi “Çok efendi bir çocuktu, hiç beklemezdim. Beykoz’da ailesiyle yaşıyordu. Yazılımla ilgilendiğini ve Singapur’da şirketi olduğunu söylemişti.” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Dolandırıcılığı

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in milyar dolarlık vurgunla yurt dışına kaçması gündemdeki yerini koruyor. 391 bin kişinin işlem yaptığı Thodex’te yaşananların Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılığı olduğu belirtiliyor.

Thodex reklamlarında Burcu Esmersoy, Eda Ece, Ebru Şallı, Gökçe Bahadır, Mine Tugay ve Özge Ulusoy gibi ünlü isimleri kullanmıştı. Faruk Fatih Özer hakkında, birçok şehirde nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunulurken, savcılık soruşturma başlattı. Adalet Bakanlığı, Thodex’in kurucusu ve yöneticisi Özer’in kırmızı bültenle aranması ve Arnavutluk’tan iadesi için işlem başlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Özer’in iadesi için Arnavutluk İçişleri Bakanı Bledar Cuci ile görüştü.

Varlıklı Bir Ailenin Çocuğuydu

Olayların ardından Faruk Fatih Özer’in eski sevgilisi Eslem Sena Nur da ortaya çıktı. Nur, firari Özer hakkında, “Çok efendi bir çocuktu hiç beklemezdim.” dedi. Özer’in Beykoz’da ailesiyle yaşadığını söyleyen Nur, “Kripto parayla ilgili hiçbir şey söylememişti. Kıskançlık yüzünden ayrılmıştık. Yurtdışında yazılım şirketi olduğunu söyledi. Singapur’du diye hatırlıyorum. Biz ayrıldıktan sonra bu işe girdi. Varlıklı bir ailenin çocuğuydu. Geçtiğimiz yıl karantina döneminde tekrar görüşmek için aradı ama kabul etmedim.” dedi.

Kırmızı Bültenle Aranıyor

Haberlere göre İçişleri Bakanlığı’nın 22 Nisan tarihli yazısıyla, İstanbul Havalimanı’ndan 20 Nisan’da Arnavutluk’taki Tiran Uluslararası Havalimanı’na gittiği belirlenen Özer’in, bu ülkede bulunduğu teyit edildi. Bu kapsamda, Özer hakkında kırmızı bülten yayımlanması amacıyla Başsavcılık tarafından düzenlenen evrak İçişleri Bakanlığına iletildi. Özer’in Türkiye’ye iade edilmesi amacıyla Arnavutluk’ta tutuklanması için Başsavcılıktan temin edilen belgeler, Adalet Bakanlığı’nca yapılan tercüme işleminin ardından gereği için Dışişleri ve İçişleri bakanlıklarına gönderildi.

Markanın geçtiğimiz yıl yapılan tanıtım kampanyasında, Burcu Esmersoy, Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Pelin Karahan, Gökçe Bahadır, Gaye Turgut Evin, Eda Ece, Barış Kılıç, Gökçe Akyıldız, Selin Şekerci ve Melisa Döngel’in rol almıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler