Ana SayfaÜnlülerKripto Para Gülben Ergen'i de Vurdu

İlgili Postlar

Kripto Para Gülben Ergen’i de Vurdu

Son bir hafta içerisinde tüm dünyada sert düşüş yaşayıp, hızla değer kaybeden kripto para yatırımlarından zarar ettiğini söyleyen Gülben Ergen, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ergen, kripto paralardaki düşüşle ilgili, “Sormayın, tepetaklak olduk!” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Tepetaklak Olduk

Gülben Ergen, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Elon Musk’ı dinlediğini ve dünyada bir trend olduğu için kripto parayı denediğini söyleyen şarkıcı, kripto paralardaki düşüşle ilgili, “Sormayın, tepetaklak olduk!” dedi.

Ergen, son dönemde aşı karşıtı olanları eleştirip, “Aşı olmamak gibi lüksleri var insanların, aşı seçebiliyorlar. Ben de aşı sırası bana gelsin diye bekliyorum. İlk defa bu kadar 55 yaşımda olmak istememiştim. Tabii gideceğim aşıya hiç sormayacağım tercih hakkı görmüyorum kendimde” dedi.

Moralim Bozuk

Son dönemde kripto paralardaki düşüş nedeniyle yatırım yaptığı kripto paradan zarar eden şarkıcı, “Moralim bozuk, sormayın tepetaklak olduk. Gitti giden. Yok canım küçük küçük kayıplar. Zaten kazanmadığımız bir dönemdeyiz neyin yatırımını yapacağız. Bunun dünyalı bir hareket olduğunu görmek çok önemli” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı, kripto paranın güvenli yatırım olarak görülmediği iddialarıyla ilgili sorular üzerine ise, “Ben öyle bir para kazanmıyorum, öyle bir yatırım yapacak gücüm de yok, zaten bir senedir çalışmıyoruz ama dünya buraya göz kırpıyorsa, Elon Musk da boşuna konuşmuyor. Bir şekilde bu yürüyecek. Bir yatırımsa ve dünya bundan bahsediyorsa bunu tanımak ve bilmek lazım.” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Dolandırıcılığı

Kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer ‘in dolandırıcılık hikayesi Türkiye’de şu sıralar en çok konuşulanlar arasında.

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in milyar dolarlık vurgunla yurt dışına kaçması gündemdeki yerini koruyor. 391 bin kişinin işlem yaptığı Thodex’te yaşananların Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılığı olduğu belirtiliyor.

Thodex reklamlarında Burcu Esmersoy, Eda Ece, Ebru Şallı, Gökçe Bahadır, Mine Tugay ve Özge Ulusoy gibi ünlü isimleri kullanmıştı. Faruk Fatih Özer hakkında, birçok şehirde nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunulurken, savcılık soruşturma başlattı. Adalet Bakanlığı, Thodex’in kurucusu ve yöneticisi Özer’in kırmızı bültenle aranması ve Arnavutluk’tan iadesi için işlem başlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Özer’in iadesi için Arnavutluk İçişleri Bakanı Bledar Cuci ile görüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler