Ana SayfaDedikoduTesettürü çıkaran Niran Ünsal, eleştirilere yanıt verdi!

İlgili Postlar

Tesettürü çıkaran Niran Ünsal, eleştirilere yanıt verdi!

Son günlerde tesettürünü çıkarması ile gündemde olan ünlü şarkıcı Niran Ünsal, yapılan eleştirilere yanıt verdi. Ticari kaygılarından dolayı tesettürünü çıkardığını açıklamasının ardından çokça eleştirilen Ünsal, kendisini eleştirenlere “Günahımı aldınız. Parayla satsam alan olmazdı.” diye seslendi. Detaylar haberimizde…

Niran Ünsal, geçtiğimiz günlerde Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programına konuk olarak katılmıştı. Programda tesettürünü çıkarma nedeninin ticari kaygılar yaşaması olduğunu  açıklayan Ünsal, “Kapanmak benim hayatımda aldığım önemli karardı ama kapanarak sanatçı olunmuyor. Ticari olarak çok ciddi bir kayıp yaşadık. Çoğu insan mağdur oldu. Ben yılda 80 konser veriyordum, peruk takmak da çare olmadı.” diye konuşmuştu.

Ünlü şarkıcı, bu açıklamasının ardından sosyal medyada çok eleştirildi. Kendisini eleştiren kişilere yanıt veren Niran Ünsal, sosyal medya platformu Instagram üzerinden bir paylaşım yaparak “Allah’ım sen ne kadar büyüksün. Günahlarımı parayla satsam alan olmazdı. İnsan neler yaşar? Ben neler yaşadım? Hiçbir şeyi tam anlamıyla bilemezsiniz. Ve yine siz, hiçbir şeyi tam olarak bilmeden beni karalamanız, iftiraya ve hakarete maruz bırakmanız. Ne müthiş bir ironi değil mi? Allah; beni günahlarımdan arındırıyor, sizin sayenizde. Hepinize teşekkür ederim.” diye yazdı.

Niran Ünsal, bir süre önce tesettüre girerek herkesi şoke etmişti. Perukla sahne almaya devam eden Ünsal, bu şekilde de eleştirilmişti. Son olarak geçtiğimiz günlerde tesettürünü çıkardığını açıkladı.

Niran Ünsal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler