Ana SayfaYaşamModaTesettür Modası

İlgili Postlar

Tesettür Modası

Tesettür giyim modası gün geçtikçe kendini geliştirmeye ve daha çok detaya özen göstermeye başlamıştır. Bu nedenle tesettür giyim tarzını tercih eden kadınlara daha kaliteli hizmet verilirken isteklerine daha kolay yanıt verilmesi sağlanmaktadır. Çeşit olarak gelişen tesettür kıyafetler aynı zamanda herkesin tarzına hitap edebilmesi için de daha farklı modeller ile tasarlanmaya başlanmıştır. Tesettür giyim de dikkat edilmesi gereken en önemli şeyler arasında kesinlikle rahat etmek ve kumaş kalitesi gelir. Kumaş ne kadar kaliteli olursa aldığınız kıyafetlerin ömrü de o kadar uzun olmaktadır. Bu nedenle alışveriş yapılırken mutlaka alınan sitenin detaylarına hakim olunarak kaliteli ürünler tercih etmeye dikkat edilmelidir.

Tesettür Giyimde Kombin

Doğru kombin yapmak alınan parçaların güzelliğinin göz önüne çıkması ve kıyafetin kendini belli edebilmesi için doğru kombin yapmak çok önemlidir. Parçalar her ne kadar güzel ve eşsiz olsa da yanlış parçalar ile kombinlendiği zaman ise çok kötü bir görüntü elde edilebilmektedir. Bu anlamda dikkat edilmesi gereken hususlar seçilen parçaların ne ile ve nasıl kombinleneceği olmalıdır.

Kombin yaparken öncelikle yapmanız gereken ana parçanızı diğer bir tabir ile star parçanızı seçmektir. İstediğiniz her tarza uygun hem kaliteli hem de rahat star parçalar seçmek içim Modemerve’de istediğiniz kategoride ürün bulabilirsiniz. Ana parçanızı seçtikten sonra ise yapmanız gereken tamamlayıcı ürünleri seçerek kendinize en uygun kombini yapmak olacaktır. Kombinler renkler, parçalar genel olarak çok önemliyken tesettür kombinler de ise şallar ve aksesuarlar daha da önemlidir. Seçtiğiniz parça eğer tesettür elbise gibi tek parça bir ürün ise doğru bir şal, ayakkabı ve aksesuar ile kolayca kombinleyebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli husus eğer hareketli bir elbise seçtiyseniz daha sade bir şal eğer sade bir elbise seçtiyseniz ise daha hareketli ya da desenli şallar tercih etmelisiniz. Bu şekilde yaptığınız kombinler gözü yormadığı gibi üzerinizde karmaşık bir görüntü oluşmasını da engelleyecektir.

Tesettür Giyimde Şal Seçimi

Şallar tesettür kombinlerin en gözde parçalarıdır. Güzel parçalar seçmek değil doğru parçaları seçmek önemlidir. Özellikle şal seçimi görüntünüzü baştan aşağı değiştirecek bir parçadır. Şal tamamlayıcı olarak görülse de aslında temek parçalardan biridir. Kumaşlarına göre farklılık gösterdiği gibi model ve desene göre de farklılık göstermektedir. Özellikle düz renk şallar genel olarak her kombinde kullanılabilirken, desenli şallar da sade kombinlerinizin üzerine biraz renk ve hareket katmak açısından oldukça şık olacaktır.

Şal yanında aynı zamanda eşarpta çoğu kadının kullandığı tesettür parçalarındandır. Şal ve eşarp bağlama modelleri de farklı farklı olduğu için beğendiğiniz modele uygun şal seçmekte önemlidir. Şallarınızın istediğiniz gibi şekil alabilmesi kumaşına da bağlıdır.

Tesettür Giyimde Pantolon Kombini

Pantolonlar üzerine ne giyilirse giyilsin hem rahat kullanılabilen hem de istenilen şekilde kombinlenebilen parçalardan biridir. Renk renk, model model var olan pantolonları üzerine seçilen kıyafete göre kombinleyebilirsiniz. Dar paça, boru paça, İspanyol paça, mom jean gibi birçok farklı model yer almaktadır. Bu pantolonları uzun tunikler, sweatler, t shirtler ile oldukça güzel kombinlenebilir. Pantolonları ister düz ister topuklu olabilecek şekilde kombinleyebilirsiniz. Kısa boylu kadınlar kıyafetleri daha rahat kaldırabilmek için rahat edebilecekleri seviyede topuklu ayakkabı giyerek daha şık bir görüntü elde edebilirler. Aynı zamanda topuklu ayakkabı giyinmek kilonuzu da olduğundan daha zayıf göstermenize yardımcı olacaktır. Bu nedenle kıyafetlerinizin altına seçtiğiniz ayakkabı kombininizi kaldırabilmeniz için çok önemli etkendir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler