Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTeoman Koyu Antoloji Albümüyle Geri Döndü

İlgili Postlar

Teoman Koyu Antoloji Albümüyle Geri Döndü

Sevilen sanatçı Teoman albüm konusundaki sessizliğini bozdu ve Koyu Antoloji adını verdiği yeni albümünün müjdesini hayranları ile paylaştı.

Yeni Albüm Sevindirdi

Teoman yaptığı açıklamada albümüne dair bütün detayları yazılı olarak paylaştı. Oldukça samimi bir dille kaleme aldığı açıklama, hayranları tarafından heyecanla karşılandı. Teoman bu albümün, yeni şarkılardan değil, 10 albümlük kariyerinden derlediği, özel bir seçki olduğunu belirtti. Teoman, seçtiği 26 şarkının yeniden düzenlendiği ve farklı bir tarzla, yeni bir yorumla okunduğunu vurguladı. Kimileri çok popüler şarkılar olsa da pek duyulmamış, kıyıda köşede kalmış ama kendisi için çok özel olan şarkılar da albümün içinde kendine yer bulacak. Dinleyicilerin gözleri kapalı bir şekilde evlerinde sözlere motive olarak dinlemesini isteyen Teoman, Koyu Antoloji albümü için sağlam bir ekiple çalışmış.

Özellikle Bafa, Mehmet Cem Ünal gibi isimler önemli ölçüde emek vermiş. Öte yandan Tuğrul Akyüz de 4 şarkının düzenlenmesi için mesai veren isimler arasında. Teoman albümün adının koyu olmasının nedenini, şarkıları daha pes ve koyu söylemesi olarak açıklıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler