Ana SayfaDizilerTekrarı En Çok İzlenen Dizi Filmler

İlgili Postlar

Tekrarı En Çok İzlenen Dizi Filmler

 

Ülkemizde; televizyon denilince, olmazsa olmazlarımız arasında dizi filmler yer alıyor. En çok izlenen dizi filmler ise başka bir zamanda TV’de yayınlansa bile yine izleyici oranından pek bir şey kaybetmiyor. Hem yeni sezonda gösterimde olanları hem de yıllar önce yayınlanmış olanlarını dahi tekrar tekrar internet üzerinden izlemeye doyamadığımız birçok dizi film seçeneği de sunuluyor.

Televizyon kanallarına, internet yayını altyapısı sunan Medianova’dan aldığımız verilere göre ülkemizde sırasıyla; haber programları, diziler, şans veya yarışma programları en çok izlenen programlar arasında yer alırken; en az belgesel filmleri tercih ediliyor. Erkekler; haber ve tartışma programlarının olduğu saatte, yayınlanan dizilerin tekrarını internet üzerinden izlerken; kadınlar ise televizyonda yayın günü izledikleri diziyi, reklam derdi olmadan yeniden internet üzerinden izliyor. Yapılan araştırmalarda en ilgi çekici durum ise; televizyon kanallarına ait site ziyaretlerinin özellikle mesai saatlerinin son vakitlerinde artış gösterdiği yönünde.

Bu yıl itibariyle, internet üzerinden tekrarları en çok izlenen dizi filmler arasından, her bir bölümü milyonlarca kez izlenmiş olanlarını detaylarda sizlere sunuyoruz.

2017 Yılında Tekrarı En Çok İzlenen Diziler

Söz Dizisi

Star TV’nin güçlü oyuncu kadrosu ve askeri içeriği ile dikkat çeken dizisi ‘Söz’; bu sezon yayınlanan 12 bölümüyle, TV ekranlarında yüksek reyting aldığı gibi her bir bölümü de internet üzerinden tekrarı en çok izlenen diziler arasına girdi.

Kalp Atışı

Show TV’nin Kore yapımı ‘Doctors’ filminden uyarlanan dizisi ‘Kalp Atışı’ yaz sezonu için gençlik dizisi formatıyla, bu Haziran ayında yayınlanmaya başladı. Dizinin; henüz çok yeni olmasına rağmen gerek kanalın sitesinden gerekse video kanallarından tekrarı en çok izlenen diziler arasına girdi. Yeni sezonda da devam etmesi beklenilen dizi film; Dr. Eylül ve Asaf’ın sıra dışı aşk hikayesini anlatıyor.

İçerde

Show TV’de geçen sene gösterime giren dizi film ‘İçerde’ usta oyuncu kadrosu ve konusuyla bu yıl, TV ekranlarında olduğu kadar online tekrarları da en çok izlenilen diziler arasına girdi. ABD’nin 2006 yapımı ’Köstebek’ adlı sinema filminden uyarlanan ‘İçerde’ 39 bölümüyle izleyicilere sunuldu.

Vatanım Sensin

Kanal D’de geçen sene yayınlanmaya başlanan ve İzmir’in işgalini konu alan tarihi dizi ‘Vatanım Sensin’ bu yıl tekrarları çok izlenen dizilerden birisi oldu. Aşkın ve esaretten özgürlüğe çıkışın hikayesini anlatan dizi film, yeni sezonda da ekranlarda olacak.

Kara Sevda

2015 yılı itibariyle Star TV’de başlayan dizi ‘Kara Sevda’ 2 sezon boyunca 74 bölüm olarak izleyicilere sunulmuştu. Bu sezon ekranlara veda eden sevilen dizi, online olarak da tekrar bölümleri bu yıl en çok izlenen diziler arasına girdi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler