Ana SayfaDizilerTehlikeli Karım Dizisinden Ses Getiren Fragman!

İlgili Postlar

Tehlikeli Karım Dizisinden Ses Getiren Fragman!

Tehlikeli Karım Dizisinden Ses Getiren Fragman!

Tehlikeli Karım dizisi, konu ve güçlü oyuncu kadrosu ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Pazar akşamı izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Tehlikeli Karım dizisinin fragmanları izleyiciyi oldukça meraklandırıyor. Tehlikeli Karım dizisi 1. ve 2. fragmanı yayınladı! Detaylar haberimizde…

Tehlikeli Karım Dizisinin Konusu Ne?

Dizi evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatacak olan Tehlikeli Karım dizisi pazar akşamı izleyicisi ile buluşmak için gün sayıyor.

Tehlikeli Karım 1. ve 2. Fragman!

Aldatılan bir kadın için üç seçenek vardır; ayrılmak, affetmiş görünüp mücadele etmek ve görmezden gelmek. Derin’in bunların hiçbirisi yapmaması, ne yapacak sorusunu da beraberinde getiriyor. Yayınlanan tanıtımda, “Aldatılmak gerçekten çok onur kırıcı bir şey. Başka bir kadını sana tercih etmesi. Hiç beklemediğim bir yerden gelmişti darbe. Kalbim soğuktu, bedenim hissiz!” sözleri ise damga vuruyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler