Ana SayfaÜnlülerTecavüzcülere idam isteyen Murat Boz'a linç girişimi!

İlgili Postlar

Tecavüzcülere idam isteyen Murat Boz’a linç girişimi!

Tecavüzcülere idam isteyen Murat Boz’a linç girişimi! Çocuk tecavüzleri haberlerinin gelmesinin ardından gündeme gelen idam talebi hakkında fikrini açıklayan Murat Boz, idam istediğini yazınca linç girişimine maruz kaldı. Detaylar haberimizde…

Murat Boz’un dans videolarını izlediği Tanya Bidva’dan açıklama geldi!

Bu insan kırıntılarının idam edilmesi caydırıcı olacaktır

Son günlerde ardı ardına gelen çocuk tecavüzü ve ölüm haberlerinin ardından idam cezası gündeme geldi. Herkes, kendi fikrini sosyal medyada ifade etti. Bu isimlerden biri de Murat Boz oldu. Ünlü popçu Murat Boz, idam istediğini sosyal medya hesabından yaptığı “Bir çocuğu 4-5 gün boyunca aç bırakıp o halde dere kenarında ölüme terk eden sapkın zihniyetlerin toplumdan arındırılması lazım. Bu insan kırıntılarının idam edilmesi daha sonra yaşanabilecek böyle vahim olayların önüne geçilmesi açısından caydırıcı olacağını düşünüyorum. Bu sebeple kadın ve çocuk tecavüzcülerine idam getirilmesi en caydırıcı ceza olacaktır. O çocukların aileleri ve yakınlarının yaşadıkları üzüntüyü tahmin etmemiz olanaksız. En azından bu pisliklerin dünya üzerinden ebediyen yok edildiğinin bilinmesi içlerine az da olsa su serper.” şeklinde paylaşımı ile ifade etmişti.

Murat Boz kimdir?

İdam isteyen Murat Boz’a linç girişimi

Ünlü popçu Murat Boz’un bu paylaşımının ardından bazı sosyal medya kullanıcıları attıkları tepki tweetleri ile linç girişiminde bulundular. İşte o tweetlerden bazıları:

– Hükumet idam çıkarmaya kararlı anlaşılan! Kamuoyu yaratmak için sizi de görevlendirmişler anlaşılan! Hükumetin değil, halkın şarkıcısı olun! Azıcık dik durun!

– Suslan fındık

– Bu tweetin kaşesi ne kadar

– Suçluları göstermelik içeri alıp sonra dışarı salmasaydınız belki de çoktan arınmıştı. Oturduğunuz yerden tweet atarak bir şeyler düzelmiyor.

– İdam çözüm olsaydı, İran toprakları cennet olurdu…

– İran’daki tecavüz oranlarına bak bakalım sonra tekrar yazarsın.

– İran’da kendisine tecavüz eden adamı meşru müdafaa sonucu öldüren Rayhaneh Jabbari idam edildi. Mutlu ediyor mu seni bu bilgi?

– Murat Boz devletin memuru olduğunu daha önce de ispat etmişti. Peki şimdi şaşırdık mı? Hayır!

– Devletin değil hükumetin memuru, yarın başkası hükumet olsun bu sefer de o tarafın yalakası olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler