Ana SayfaÜnlülerİrem Derici: Hep selülitlerimi çektiniz!

İlgili Postlar

İrem Derici: Hep selülitlerimi çektiniz!

İrem Derici: Hep selülitlerimi çektiniz! Tatil planları sorulan İrem Derici’den beklenmedik hamle. Derici, “Geçen sene hep selülitlerimi çektiniz, bu sene biraz kilo da aldım, bu halde hayatta gitmem.” dedi. Detaylar haberimizde…

İrem Derici, Yaptığı Bacak Hareketiyle Yeni Bir Akım Başlattı: #iremdericing

İrem Derici’den yeni albüm: Sabıka Kaydı

Şu sıralar yeni albümü ‘Sabıka Kaydı’ için çalışmalarını sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezinde dolaşırken basın mensuplarının objektifine yansıdı. Spor mağazalarında gezip alışveriş yapan İrem Derici, yeni albümünden “10 Agustos’da albümüm ‘Sabıka Kaydı’nı piyasaya çıkartmış olacağım. Albüm 14 parçadan oluşuyor çıkış parçasının hangisi olacağına henüz karar vermedim.” diye söz etti.

İrem Derici kimdir?

İrem Derici’den selülit isyanı

Tatil planlarından da söz eden popçu İrem Derici, “Geçen sene hep selülitlerimi çektiniz, bu sene biraz kilo da aldım, bu halde hayatta gitmem. Zaten yoğun bir konser takvimimiz var. Tatil için pek fazla zamanım yok.” diyerek esprili bir dille sitem eti.

İrem Derici’nin sağlık durumu nasıl?

Geçtiğimiz yıl çok zayıflayan ve hatta aşırı zayıflık nedeni ile vücudunun bağışıklık sisteminin çökmesi ile hastaneye yatıp tedavi olan ünlü popçu İrem Derici’nin eski halinden eser kalmadı. On kilo alan Derici’nin sağlık durumunun da gayet iyi olduğu öğrenildi. Kilo almaya başladığı haberleri, İrem Derici hayranlarını endişeden kurtardı, hatta mutlu etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler