Ana SayfaÜnlülerTarzını Eleştirenlere Mahsun Kırmızıgül'den Cevap Geldi

İlgili Postlar

Tarzını Eleştirenlere Mahsun Kırmızıgül’den Cevap Geldi

Konserine şort ve ceket kombini ile gelen Mahsun Kırmızıgül, kendisine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Yoğun bir konser maratonuna giren ve her zaman yaptığı çalışmalarla ses getiren Kırmızıgül, en son Bodrum’da sahne alıp sevenlerini mutlu etmişti. Ünlü müzisyen, bu konsere şimdiye dek kendisinde asla görülmeyen bir giyim tarzıyla gelmişti.

“Dinleyicilerine Benim Kadar Saygılı Bir Sanatçı Yok Bu Alemde”

Mahsun Kırmızıgül beyaz ceketli
Mahsun Kırmızıgül beyaz ceketli

Gelen sayısız eleştirinin sonrasında Instagram profilinden konser sonrası sahneye şortla çıktığı anlardan bir video paylaşan Kırmızıgül bu videoda “Siz beni yaktınız. Şimdi sahneye şortla çıkmış diyecekler” diyor. Sonuç olarak hayranları istedi diye konser sonrası acelece sahneye çıkmış, o sırada da şortlu bir kombinle olduğu için hiç değiştirmeden sahneye gitmiş.

“Bunlar Günlük Giysilerim”

Mahsun Kırmızıgül
Mahsun Kırmızıgül

Sosyal medya mecralarında hemen hemen 1 ay önce sahnede şort giymesi ile alakalı eleştirilere maruz kalan Mahsun Kırmızıgül, olayı bizzat anlattı. Bodrum sahnesinde program bitiminde sahneden indiğini ve sahne kıyafetlerini günlük giysileri ile değiştirdiğini söyledi.

Hemen hemen 10 dakika sonrasında kulisin arka kapısından çıktığını, mekanı dolduran değerli hayranlarının tekrar sahneye çıkması için ortalığı yıktığını gördüğünü söyledi. Dinleyicilerin kendisini yeniden sahneye çağırdığını duyduğu an son dakika ceketi üstüne geçirip sahneye çıkmış.

Hatta hayranlarından da giysisinden dolayı özür dilemiş. “Ben dinleyenlerime, beni seven hayranlarıma sanat yaşamım boyunca tek bir defa olsun saygısızca davranmadım. Benim kadar dinleyicilerine daha çok saygı duyan başka sanatçı yoktur” sözlerini de cümlelerine eklemiş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler