Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTarkan’ın Yeni Albümü Çok Sevildi

İlgili Postlar

Tarkan’ın Yeni Albümü Çok Sevildi

Özel bir müzik Platformu ile anlaşan ve albümünü ilk olarak buradan sevenlerine duyuran Tarkan, kısa süre içerisinde yüksek bir ilgiyle karşılaştı.

Özel platform tarafından yayınlanan raporlara göre dijital müzik platformunda Tarkan’ın yeni albümünden 24 saat içerisinde 50 bin şarkı indirildi. Bir haftada ise bu sayı 200 bin şarkıya çıktı. Özellikle korsana karşı hamle yapmak isteyen ve bu konuda farklı bir pazarlama stratejisi yürüten Tarkan’ın albümünü farklı kanallar üzerinden satışa çıkarması dikkat çekmişti. Yeni pop albüm, 10 adını alırken, bu albümü ile dikkat çekmeyi başaran Tarkan, kısa süre içerisinde en çok indirilen şarkılar listesinde yer almayı başardı. Özellikle albümün çıkış şarkısı olan Yolla en çok dikkat çeken parçalardan bir tanesi oldu. Tarkan, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmelerde, hayranlarına bu ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Fizy üzerinden yoğun bir şekilde ilgi gören albümde, en çok indirilen 5 parça ise şöyle;

  1. Yolla
  2. Beni Çok Sev
  3. Çay ve Simit
  4. Çok Ağladım
  5. Kedi Gibi

Klip Sevildi

Tarkan yeni albümüne özel olarak ilk klip çalışmasını Yolla şarkısına yaptı. Bu klipte yine ilk olarak dijital platform üzerinden yayınlanarak sevenlerine sunuldu. 2 gün içerisinde 378 bin izlenmeye ulaşan bu şarkı ve klip, yine Tarkan’ın bu yaz en çok dinlenenler arasında yer alacağını şimdiden gösterdi. Özellikle yaz aylarında çıkardığı albümlerle dikkat çeken Tarkan, uzun bir aradan sonra yeniden sevenlerine ulaşmayı başarırken, bu yaz Tarkan’ın Yolla şarkısı oldukça popüler olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler