Ana SayfaÜnlülerTarkan bebeği ve eşiyle Türkiye'ye dönüyor!

İlgili Postlar

Tarkan bebeği ve eşiyle Türkiye’ye dönüyor!

Tarkan bebeği ve eşiyle Türkiye’ye dönüyor! Geçtiğimiz aylarda Almanya’ya giden ve kızı Liya’yı orada kucağına alan Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ve minik kızları Liya ile birlikte ülkeye dönüş yapıyor. Tarkan ve ailesi ne zaman Türkiye’ye dönüyor? Hazırlıklar ne durumda? Detaylar haberimizde…

Tarkan’ın Yıllar Önce Striptiz Yaptığı Görüntüler Ortaya Çıktı!

Tarkan bebeği ve eşiyle Türkiye’ye dönüyor!

Megastar Tarkan, aylar önce eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte Almanya’ya gitmişti. Pınar Tevetoğlu, üç ay önce minik kızları Liya’yı dünyaya getirmişti. Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, minik kızlarının üç aylık olmasının ardından Türkiye’ye dönmeye karar verdi.

Tarkan kimdir?

Tarkan’ın kızı için hazırlıklar tam gaz devam ediyor

Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu, üç aylık olan kızları ile birlikte Türkiye’ye dönmeye karar verdi. Ünlü çiftin İstanbul Tarabya’daki evinde ummalı bir çalışma başladı. Tarkan’ın evine bebek odası geldi. Kamyon kapının önüne yanaşsa da, basın mensuplarının gitmesini bekleyerek eşyaları indirmediler.

Pınar Tevetoğlu kimdir?

Tarkan ve ailesi ne zaman Türkiye’ye dönüyor?

Geçtiğimiz aylarda Almanya’ya giden ve kızı Liya’yı orada kucağına alan Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ve minik kızları Liya ile birlikte ülkeye dönüş yapıyor. Tarkan ve ailesinin Türkiye’ye ne zaman kesin dönüş yapacağı henüz net olarak bilinmese de, Megastar’ın Tarabya’daki evinde başlayan hazırlık çalışmaları, ünlü çiftin ülkeye dönmesine çok az bir zaman kaldığını belli etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler