Ana SayfaÜnlülerTarık Mengüç'ün Oğlu Baran İle Dansı Büyüledi

İlgili Postlar

Tarık Mengüç’ün Oğlu Baran İle Dansı Büyüledi

Kanal D televizyonunda sevilerek izlenen 2. Sayfa programına misafir olarak karılan ünlü şarkıcı Tarık Mengüç ve oğlu Baran’ın, canlı yayındaki yaptığı dans gösterisi ile izleyicileri büyülemeyi başardı, Detaylar Haberimizde..

Tarık Mengüç’ten Survivor açıklaması

Tarık Mengüç’ün Oğlu Baran’ın Dansı Büyüledi

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’ hazırlayıp sunduğu 2. Sayfa programına oğlu Baran Mengüç ile birlikte konuk olan Tarık Mengüç oğlu Baran’ın çok iyi bir dansçı olduğundan bahsederek oğluyla canlı yayında dans ederek studyo ve ekranları başındaki izleyiciyi adeta büyüledi.

https://www.youtube.com/watch?v=SbEi3HzUasQ

“Baran’a Bir Konsept Belirleyelim Dedim. Ortaya Böyle Bir Şey Çıktı.”

İlginç imajı, kıyafetleri ve Roman danslarıyla dikkat çeken Ünlü şarkıcı Tarık Mengüç ve oğlu Baran Mengüç, geçtiğimiz dönemlerde dans ettikleri anları Instagram paylaşıp beğeni rekoru kırmışlardı. Dün  ogcanlı yayınlanan 2.Sayfa programında o videonun nasıl çektiklerinin tüm bilgilerini anlatan ünlü şarkıcı Tarık Mengüç, “Baran’a bir konsept belirleyelim dedim. Ortaya böyle bir şey çıktı.” cümleleriyle anlattı.Sonrasında ise Tarık Mengüç ile oğlu Baran Mengüç müzik eşliğinde dans etmeye başladı.

Tarık Mengüç Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler