Ana SayfaKimdirTaner Özdeş Kimdir?

İlgili Postlar

Taner Özdeş Kimdir?

Survivor Şampiyonlarından Taner Özdeş Kimdir? Taner Özdeş kaç yaşındadır ve Ne zaman doğmuştur? Taner Özdeş nerede doğdu ve aslen nerelidir? Taner Özdeş hangi burçtur? Taner Özdeş hakkında merak edilen her şeye Kimdir Haberimizden ulaşabilirsiniz.. İşte Survivor All Star gönüllülerde yarışan Survivor Taner Özdeş kimdir?

Taner Özdeş Kaç Yaşındadır? Taner Özdeş Ne Zaman Doğdu?  Taner Özdeş Nerede Doğdu? Taner Özdeş Aslen Nerelidir?  Taner Özdeş Hangi Burçtur?

11 Mayıs 1985 tarihinde istanbul’da dünyaya gelen doğan Taner Özdeş, aslen İstanbuulu olduğu bilinmektedir. Şimdilerde 35 yaşında olan Taner Özdeş, Boğa burcudur.

Taner Özdeş Kimdir?

Taner Özdeş, Survivor yarışmacılarının en eskilerinden biri olup 2007 yılında yapılan Survivor Aslanlar-Kanaryalar yarışmasından Kanaryalar takımında oynamış şampiyon olmuştur.

Taner Özdeş, çok göz önünde bir hayatı sürmeyi tercih etmemiştir. . 2007’de yapılan Survivor yarışmasını kazandıktan sonra Şampiyonluk ödülü olarak 250 bin lira kazanan Survivor Taner Özdeş, pek televizyonda gözükmemiştir.

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler