Ana SayfaDedikoduTaner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Kızlarının İsmini Açıkladı

İlgili Postlar

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Kızlarının İsmini Açıkladı

Bir süre önce dünyaevine giren Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu’ndan geçtiğimiz aylarda sevindiren haber gelmişti. Bebek bekleyen Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu kızlarının ismini açıkladı. İşte ünlü çiftin çocuklarına verecekleri isim;

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Bebek Bekliyor

Haziran ayında nikah masasına oturan Taner Ölmez ve Ece Çeşmişoğlu’ndan mutlu haber geldi. Bir süre önce dünyaevine giren çiftin bir süre sonra anne baba olacakları öğrenildi.

Ölmez ve Çeşmioğlu’nun bebek heyecanı yaşadığı sosyal medyadan yapılan bir duyuruyla öğrenildi. Taner Ölmez hafta başında eşinin fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta güzel oyuncunun karnının büyümeye başladığı görüldü.

Taner Ölmez Kimdir?

Taner Ölmez “Mucize Doktor”un ardından Alef adlı dijital diziyle setler dönmeye hazırlanıyor.

Ece Çemişoğlu ve Taner Ölmez’in Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu

Taner Ölmez’in sosyal medya hesabından duyurduğu paylaşıma sevenlerinden tebrik mesajları yağdı. Heyecanla anne-baba olmayı bekleyen genç çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli olduğu söyleniyor. Ölmez ile Çeşmioğlu’nun kızları olacağı öğrenildi.

Taner Ölmez’den Ece Çeşmioğlu’na Bebek Hediyesi!

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Kızlarının İsmini Açıkladı

Bebek heyecanı yaşayan çift, ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Çeşmioğlu, önceki gün hamilelik fotoğraflarını paylaştı. İkili, bebeklerinin ismini de açıkladı.

Oyuncu çift, Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çiftinin kızlarının ismi belli oldu. Çeşmioğlu ve Ölmez ikilisi kızlarının adını ‘Zeynep’ koymaya karar verdi. Ünlü ikilinin pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Ece Çeşmioğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler