Ana SayfaÜnlülerTaner Ölmez MediaCat Şubat Kapağında

İlgili Postlar

Taner Ölmez MediaCat Şubat Kapağında

Reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinin Ali Vefa karakterini canlandıran başarılı oyuncu Taner Ölmez MediaCat Şubat Kapağında

Rekorlar kıran Mucize Doktor dizisinin başrol oyuncularından olan ve Ali Vefa karakterini canlandıran başarılı oyuncu Taner Ölmez, MediCat dergisi için kamera karşısına geçti.

Taner Ölmez Kimdir?

Taner Ölmez MediaCat Şubat Kapağında

Fotoğrafçı Deniz Özgün’ün gerçekleştirdiği çeki, “yoksunluk” teması adı altında kurgulandı. Bu kareler vesilesi ile ülkemizin karşı karşıya olduğu su tehlikesine güçlü mesajlar verildi.

Başarılı oyuncu Taner Ölmez şu anda rol almakta olduğu reyting rekortmeni dizi olan Mucize Doktor kadrosuna dahil olma sürecini şu sözlerle anlatıyor:

Ben hayatı akışına bırakarak yaşıyorum, kafamda çok net planlar yok. Mucize Doktor işinin bana gelmesi için evrene mesaj yolladım. En azından şöyle bir çabam oldu, gelen her işe girmedim. Durdum, okudum, bekledim, dinlendim, spor yaptım. Ruhen ve fiziken sağlıklı kalmaya çalıştım. Sonra bir gün telefonum çaldı. Böyle bir iş var dediler. Okudum ve dedim ki, bu işi düşünenden Allah razı olsun. Okuduğum herhangi bir hikâyeden fazlası vardı burada. Sosyal sorumluluk projesi tadında bir şeydi. Olursa çok güzel olur dedim ve çalışmaya başladım. Her şey süreçte gelişti. Bu iş çok izlendi, sonrasında ne yaparım diye bir düşüncem olmadı”

Başarılı oyuncu su ve çevre meselelerine karşı duyduğu hassasiyet için de şu açıklamada bulundu:

Ozon deliniyor, küresel ısınma var, mevsimler birbirine girdi. Bunların hepsini biliyordum elbette ama bu kadar yakından deneyimlememiştim. Suya muhtaçlığımızı, dünyada su savaşları yapıldığını, suyun altından daha değerli olduğunu, birbirlerinin suyunu kesen ülkeler olduğunu biliyordum ama yine de olayın ciddiyetinden bu kadar haberdar değildim. Suyun hikâyesini öğrendim. Önümüzde duran felaketi, bu zamana kadar anlamamışım belki de… Çok büyük bir sorunumuz var. Bu sorunla yüzleştikten sonra da, hayatımda birçok şey değişti.”

Taner Ölmez Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler