Ana SayfaDedikoduTaner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu İlk Bebeklerini Kucağına Aldı

İlgili Postlar

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu İlk Bebeklerini Kucağına Aldı

Geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ilk bebeklerini kucağına aldı. İşte detaylar;

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Kızlarının İsmini Açıkladı

Bebek heyecanı yaşayan çift, ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Çeşmioğlu, önceki gün hamilelik fotoğraflarını paylaştı. İkili, bebeklerinin ismini de açıkladı.

Ece Çemişoğlu ve Taner Ölmez’in Bebeklerinin Cinsiyeti Belli Oldu

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu İlk Bebeklerini Kucağına Aldı

Geçtiğimiz yıl haziran ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandıran oyuncu Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu ilk bebeklerine kavuştu.

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu, kızlarına kavuştu. Ölmez ile Çeşmioğlu, bebeklerine Zeynep adını verdi.  İlk kez anne-baba olma sevincini yaşayan ünlü çiftin kızları, Altunizade’de özel bir hastanede dünyaya geldi.

Taner Ölmez, hastane kapısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, “Aşırı mutluyum, kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım.” dedi. Kızlarının sağlık durumu hakkında da konuşan Ölmez “3 kilo 400 gram ve uzun boylu olarak doğdu. Eşimin de kızımızın da sağlık durumu çok iyi. Tarif edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, dua ettim kız çocuğunu çağırdım” ifadelerini kullandı.

“Gözyaşlarımı Tutamadım”

Taner Ölmez, muhabirlerin, “Doğum anında eşinizi yalnız bırakmamışsınız sanırım. Nasıl bir duyguydu?” sorusuna, “Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen gözyaşlarıma hakim olamadım, ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım.” yanıtını verdi.

Dostları, Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu’nu bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler