Ana SayfaDedikoduTan Taşçı'dan Taciz İddialarına Yanıt: "Hesabını Soracağım..."

İlgili Postlar

Tan Taşçı’dan Taciz İddialarına Yanıt: “Hesabını Soracağım…”

Diş hekimi Pelin Elecik, önceki gün sosyal medya hesabından ünlü popçu Tan Taşçı’nın kendisini taciz ettiğini iddia etmişti. Pelin Elecik’in görüntüleri paylaştıktan sonra haber hızla yayıldı. Tan Taşçı hakkında çıkan taciz iddialarına cevap verdi. Detaylar haberimizde…

Tan Taşçı Kimdir?

Tan Taşçı Hakkında Taciz İddiası Nasıl Ortaya Çıktı?

Başarılı popçu Tan Taşçı hakkında magazin gündeminde bomba gibi düşecek bir iddia yayınlanmıştı. Diş hekimliği yapan Pelin Elecik’i sosyal medya üzerinden taciz ettiği iddiası herkes tarafından merak edilen konu haline geldi. Elecik, Tan Taşçı’nın kendisini özel mesajlarla rahatsız ettiğini söylemiş, söz konusu mesajı Instagram hesabından yayınlamıştı.

Pelin Elecik: Tan Bana Dm’den Yürüdü!

Tan Taşçı’yı sosyal medya hesabından ifşa eden Pelin Elecik, gündeme bomba gibi düşecek olan görüntüyü “bu işler böyle gelişiyormuş” başlığı ile sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Pelin Elecik’in bu paylaşımından sonra haber hızla yayıldı.

Tan ve Sevgilisinin Yoga Görüntüleri Sosyal Medyayı Salladı

Tan Taşçı Hakkındaki İddiaya Cevap Verdi: Hesabını Soracağım!

Haberin hızla yayılmasının ardından başarılı popçu cevap hakkını kullanarak taciz iddiasını yalanladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tan Taşçı: “Arkadaşlar lütfen prim verip amaçlarına ulaştırmayalım ! Birileri “photoshop” kullanarak basit bir haber yapmış birileride bunu ekrana taşımış fakat, Avukatım devreye girdi umarım altından kalkabilirler bana yapmaya çalıştıkları bu kötülüğün !!! Hesap sorucam !” açıklamasını yaptı.

Tan Taşçı’dan Taciz İddialarına Yanıt: “Hesabını Soracağım…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler