Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı'dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı’dan Yıllar Sonra Gelen İtiraf

Haber Global’de Jülide Ateş’in sunduğu ‘Jülide Ateş’le 40’ programına katılan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı kendisine yöneltilen soruları cevapladı ve özel hayatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Tamer Karadağlı Kimdir?

 Julide Ateş Kimdir?

Tamer Karadağlı’ya yöneltilen en dikkat çekici soru ‘Bugün olsa yine eşinizi aldatır mısınız?’ sorusuydu.

Tamer Karadağlı kendisi gibi oyuncu olan eşi Arzu Balkan’ı aldatmış ve bu nedenle şantaja maruz kalmıştı. O dönemde kameraların karşına geçip ‘ Eşimden ve ailesinden özür diliyorum’ açıklamasında bulunmuştu.

Tamer Karadağlı Kızına Kavuştu Mu?

Tamer Karadağlı’dan Dikkat Çeken Açıklamalar

Jülide Ateş’in ‘Bugün olsa yine eşinizi aldatır mısınız? ‘ sorusuna oyuncu, ‘Bazen bazı şeyler olur, sonuçlarına katlanırsınız. O zamanki özür açıklamasını belki de baskıyla yaptım. Benim kimseye verecek hesabım yok sadece karıma hesap veririm ve karım bana hesabı sorabilir. Aksi takdirde herkes sizin hayatınıza karışmaya başlarsa herkesin de sizin hayatınıza karışma hakkı olur. Bunun da çok doğru olduğuna inanmıyorum” diyerek yanıt verdi.

Aldatılan siz olsaydınız benzer bir açıklama sizi kırar mıydı? sorusuna ise ‘ Onu ne kadar kırdıysa beni de o kadar kırardı. Kadın erkek diye ayırmamak gerekiyor’ yanıtını verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler