Ana SayfaÜnlülerTamer Karadağlı kızıyla tatilde

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı kızıyla tatilde

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, büyüyüp bir genç kız olan kızı Zeyno ile tatil keyfi yapıyor. Kızının tatile girmesini fırsat bilen Baba Karadağlı, birlikte gezmeye çıktı. İşte detaylar…

Tamer Karadağlı Öpüşme Sahnesi İçin Konuştu: Karım Değil Mi Öperim!

Tamer Karadağlı’nın kızı Zeyno kocaman bir genç kız oldu

Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın isimli dizide Taş Fırın Erkeği Haluk karakterine hayat veren ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın, kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Arzu Balkan ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Zeyno, büyüdü, kocaman bir genç kız oldu.

Tamer Karadağlı kimdir?

Tatile girince gezelim dedik

Tamer Karadağlı ve kızı Zeyno, önceki gün İstinye Park’ta gezerken objektiflere yansıdı. Kızı Zeyno ile birlikte alışveriş merkezindeki mağazaları gezip alışveriş yapan Tamer Karadağlı, muhabirlere “Zeyno yaz tatiline girdi. Bizim dizimiz de sezon finali yaptı. Beraber vakit geçirelim dedik.” dedi.

Karım değil mi, öperim

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, son olarak geçtiğimiz günlerde rol aldığı dizideki öpüşme sahnesi hakkında yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Çocuklar Duymasın dizisinde Pınar Altuğ ile karı – koca olarak rol alan Tamer Karadağlı, dizide yer alan öpüşme sahnesi ile eleştirilere maruz kalmıştı. Çok eleştirilen öpüşme sahnesi hakkında konuşan Tamer Karadağlı, “Daha önce de öpüşüldü, kimse konuşmadı. Önümüzdeki sezon izleyin, görün. Karı koca bunlar… Karım değil mi kardeşim, öperim.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Ekranların başarılı oyunculuk performansı, efendi ve uyumlu kişiliği, hassas tavırları ile dikkat çeken oyuncularından Tamer Karadağlı, uzun zamandır Çocuklar Duymasın isimli dizide rol alıyor. Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın dizisinde Taş Fırın Erkeği Haluk karakterine hayat veriyor. Dizi, yıllar sonra yeniden yayınlanmaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler