Ana SayfaDedikoduTamer Karadağlı: "Benim İçin Bitmiştir"

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı: “Benim İçin Bitmiştir”

Tam 17 sene süresinde Çocuklar Duymasın adlı dizide, namı değer taşfırın erkeği olan Haluk karakterine can veren oyuncu Tamer Karadağlı, iş hayatıyla alakalı önemli açıklamalar yaptı. Resti çeken Tamer Karadağlı “Benim için bitmiştir” dedi. İşte Detaylar..

Tamer Karadağlı’nın Yeni Nesil Yapımlara Göndermesi!

Tamer Karadağlı: “Benim İçin Bitmiştir”

Senelerdir oyuncu Pınar Altuğ ile Çocuklar Duymasın adlı dizide başrol oynayan, Hem televizyonda Hem Tiyatroda Başarılı Ekranların sevilen isimlerinden olan Tamer Karadağlı, tekrar dizide oynayacağı konusundaki iddialar hakkında konuştu. Tamer Karadağlı: “Benim İçin Bitmiştir” dedi.

Tamer Karadağlı Kimdir?

Birden fazla kanalda bölümlerin tekrarı yayınlanmasına rağmen senaryosu ve oyuncu kadrosuyla en çok izlenen projeler arasında olan Çocuklar Duymasın’ın tekrar çekileceği iddiası sosyal medyada hızlıca yayıldı. Öne sürülen iddialara ilk tepki de Çocuklar Duymasında Haluk’a hayat veren Tamer Karadağlı’dan geldi.

“Başlarsa Ben Olmayacağım”

Akşam gazetesinin yapmış olduğu özel habere göre; Geçen hafta  görüntülenen Tamer Karadağlı, direkt resti çekerek “Çocuklar Duymasın benim için bitmiştir. Başlarsa da ben olmayacağım. Zaten 4 ayrı kanalda yayımlanıyor” şeklinde ifadeler kullandı.

Güçlü oyuncu kadrosunda Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı’nın yanı sıra, Alp Eren Khamis, Ferdi Akamur, Melek Şahin ve Alpaslan Özmol rol aldığı fenomen dizi Çocuklar Duymasının ilk bölümü 2002 senesinde yayınlanmıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler