Ana SayfaÜnlülerTalat Bulut Rol Arkadaşı Şevval Sam'a Tazminat Davası Açtı!

İlgili Postlar

Talat Bulut Rol Arkadaşı Şevval Sam’a Tazminat Davası Açtı!

Yasak Elma’ dizisinin setinde kostüm asistanı Özge Ş.’ye tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve takipsizlik kararı verilen Talat Bulut, rol arkadaşı Şevval Sam’a tazminat davası açtı. Detaylar Haberimizde..

Talat Bulut’un Uzaklaştırma Kararı Çıkarttığı Ece Erken, Geri Adım Atmadı!!

Talat Bulut Rol Arkadaşı Şevval Sam’a Tazminat Davası Açtı!

Ünlü Oyuncu Talat Bulut, Ünlü Oyuncu Şevval Sam’ın kendisini ‘tacizci’ diye adlandırdığını öne sürerek 100 bin liralık manevi tazminat taelbinde bulundu.  İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi ne açılan dava dilekçesinde Oyuncu Talat Bulut, davalı Oyuncu Şevval Sam’ın asılsız söylemleri ve davranışları sebebiyle kendisi ve ailesinin derinden sarsıldığını belirttiği iddia edildi.

Talat Bulut Kimdir?

Tam 100 Tl’lik Dava Açtı!

Ünlü Oyuncu Talat Bulut’un avukatı konuyla ilgili açıklama yaparak, “‘Şevval Sam’ın da aralarında bulunduğu bir kesim, Talat Bulut’un kişilik haklarına ve özel hayatına pervasızca saldırıda bulundu. Müvekkil sadece oyuncu değil, aynı zamanda 20 yaşında bir genç kız babasıdır. Davalının asılsız söylemleri ve duruşu müvekkili ve ailesini derinden sarsmıştır. Bulut’un kişilik haklarını açıkça ihlal ederek onu manevi yönden zarara uğratan davalıdan 100 bin liralık manevi tazminatı yasal faiziyle birlikte istiyoruz.” dedi. Şevval Sam tarafı davayla ilgili yorum yapmazken, “Konu bize tebliğ edilince gereken açıklamayı avukatımız yapacaktır.” diyerek açıklamada bulundu.

Şevval Sam kimdir?

“Hesap Verecek Demişti”

FOX’taki Yasak Elma’nın kostüm asistanı Özge Ş., ‘Halit’i canlandıran Oyuncu Talat Bulut tarafından 31 Mayıs’ta tacize uğradığını iddia etmiş, dava açmıştı. Savcılık takipsizlik kararı verince dizinin yapımcısı, ünlü oyuncu Talat Bulut’u kadrodan çıkarmamıştı. Ama eski eşi ‘Ender’i canlandıran Oyuncu Şevval Sam bu duruma tepki göstermiş, ”Birlikte çalışacaksınız, ne düşünüyorsunuz?” sorusuna ”Maalesef” yanıtını vermişti. Sette karavanlar bile ayrılmış, ortam gerilmişti. Oyuncu Talat Bulut, Birsen Altuntaş’ın YouTube’daki ‘Show Zamanı’nda ya katılarak Oyuncu Şevval Sam’a büyük tepki göstermişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler