Ana SayfaÜnlülerTalat Bulut o kadrodan çıkarıldı!

İlgili Postlar

Talat Bulut o kadrodan çıkarıldı!

Talat Bulut o kadrodan çıkarıldı! Son aylarda gündeme gelmesine neden olan taciz iddiaları sonrasında Yasak Elma dizisindeki akıbeti sonunda netlik kazanan usta oyuncu Talat Bulut, Mucize 2 filminin oyuncu kadrosundan çıkarıldı. Talat Bulut, Mucize 2 filminin oyuncu kadrosundan neden çıkarıldı? Detaylar haberimizde…

‘Talat Bulut ile ilgili taciz iddialarına kadın bir savcı bakmalı’

Talat Bulut Yasak Elma’daki rolüne devam edecek

Ünlü oyuncu Talat Bulut, rol aldığı dizideki set çalışanı tarafından kendisini taciz etiği iddiaları ile gündeme gelmişti. İddiaların ayyuka çıkmasının ardından, iddia sahibi set çalışanı savcılığa başvurmuştu. Olayı netlik kazanmasından önce Yasak Elma dizisi yapımcısı, Talat Bulut’un dizinin yeni sezonunda yer alıp almayacağını savcılığın vereceği karara göre netleştireceklerini açıklamıştı. Savcılık, yaptığı araştırmalar neticesinde iddialar hakkında soruşturmada yeterince delil bulunamadığı için ‘takipsizlik’ kararı vermişti. Bu kararın ardından Yasak Elma dizisi yapımcısı Talat Bulut ile yollarına kaldıkları yerden devam edeceklerini açıklamıştı.

Talat Bulut Kimdir?

Talat Bulut Mucize 2 filminden çıkarıldı

Talat Bulut’un Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Mucize 2’de rol alması bekleniyordu. Taciz iddialarının netliğe kavuşmasının ardından Yasak Elma dizisindeki rolüne devam edeceği öğrenilen Talat Bulut’un dizi çekimleri ile film çekimlerinin çakışması nedeni ile Mucize 2 filmi kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi.

Yasak Elma çalışanlarından Talat Bulut tepkisi

Talat Bulut’un taciz iddialarının netliğe kavuşması ile Yasak Elma dizisindeki rolüne devam edeceğinin açıklanmasının ardından, dizinin çalışanları devam kararına tepki göstermişti. Aşağıda yer alan ifadelerin geçtiği bildiriyi imzalayarak, Talat Bulut’un dizideki rolüne devam etmesi kararına tepki göstermişlerdi.

Tacize maruz kalan kadının başına geleni anlatması oldukça zordur; dışlanmaktan, suçlanmaktan, ciddiye alınmamaktan, aşağılanmaktan korkar! Tacizciyi ödüllendiren, mağduru cezalandıran bu açıkça adaletsiz tutumu kesinlikle kabul etmiyoruz. Bu cezasızlık kararı tacize uğrayan binlerce kadının cesaretini kıracak, sayısız trajedilere sebep olacak, benzer tavırları gösteren erkeklere ise cesaret verici bir emsal oluşturacaktır. Kostüm asistanı kadın arkadaşımızın yanında olduğumuzu belirtirken Yasak Elma dizisinin yapımcısı Fatih Aksoy’dan ve dizinin yayınlandığı kanal olan FOX TV yönetiminden Talat Bulut’un diziye devam etmesi kararını tekrar gözden geçirmesini istiyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler