Ana SayfaÜnlülerTaha Özer ve Dansçılarından Canlı Yayında Büyük Şov

İlgili Postlar

Taha Özer ve Dansçılarından Canlı Yayında Büyük Şov

Şaşalı hayatı ve kadınlara olan ilgisiyle sosyal medyada adından söz ettiren ve kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaşan sosyal medya fenomeni Taha Özer, özel partilerinden birini Bigo Live isimli canlı yayın uygulamasından paylaştı. Taha Özer ve dansçılarından canlı yayında büyük şov geldi.

Hayatını Gözler Önünde Yaşamaktan Çekinmiyor

Taha Özer, birçok farklı kadınla yaşamış olduğu sıra dışı eğlenceli hayatını Instagram’dan gözler önüne sermekten hiç çekinmiyor.

Özel hayatı binlerce kişi tarafından merakla takip edilen Taha Özer, yerli Dan Bilzerian olarak biliniyor. Videolarıyla herkesin dikkatini çeken Taha Özer, Rich Party konseptindeki özel dansların olduğu partisini Bigo Live isimli uygulamaya taşıdı. Dün gece 2. kez gerçekleşen parti yine ilgiyle takip edildi.

İzleyicileri Günden Güne Artıyor

Ünlü playboy, Bigo Live’da gerçekleştirdiği Rich Party konseptinde genellikle dansçılarıyla performanslar sergiliyor. Dün geceki yayın, geçen yayından çok daha fazla izleyiciye ulaştı ve Taha Özer yayında binlerce dolar kazandı.

Taha Özer ve Dansçılarından Canlı Yayında Büyük Şov

Taha Özer’in yayınlarda yaptığı her hareket ve paylaşım olay oluyor. Bu yayınlarda kimi zaman destekçiler buluyor kimi zaman ise kendisine tepki verenler ile karşılaşıyor. Dün gece yaptıklarıyla da oldukça tepki çekti.

Özel dans şovlarıyla başlayan yayında Taha Özer’in yanında iki rus dansçının olduğu görüldü. Dansçılarından sürekli farklı kıyafetler denemelerini ve bu kıyafetlerle dans etmelerini istedi. Bu sırada “Anna mı, Christina mı?” diyerek izleyicilerin dansçıları oylamasını istedi. Bu sırada dansçıları hakkında yapılan çirkin yorumlar dikkat çekti.

Kadınları Suya Attı

Ünlü fenomen dansçı kadınları oylattıktan sonra, kaybedeni havuza atacağını söyledi. Taha Özer, kaybeden Christina olunca Anna’dan onu suya atmasını istedi. Fakat Taha Özer yerinde duramadı ve Anna’yı da suya attı.

“Üçümüz Duşa Girelim Mi?”

Havuza giren kadınlar üşüdükleri için Taha Özer’in de onlarla havuza girmesini istediler. Taha Özer “Siz nasıl Russunuz? Nasıl üşürsünüz?” diyerek tepki verdikten sonra kadınlarla birlikte havuza girdi ve “Beraber duşa girelim mi üçümüz?” dediği duyuldu.

Bu Kadar Para Nerden Geliyor?

Kendini Türkiye’nin Dan Bilzerian’ı olarak adlandıran Taha Özer’in nasıl böylesine lüks ve abartılı bir hayat yaşadığı oldukça merak ediliyor ve “Bu paranın suyu nereden geliyor?” diye herkes merak ediyor. Taha Özer bu sorulara hayatının yalnızca sosyal medyada yansıttığı kadarını bildiğimizi aslında bir ayakkabı markasının sahibi olduğunu söyleyerek yanıt veriyor.

Erbil ve Özer’in Yayın Açtığı Uygulama Nasıl Bir Uygulama?

Son zamanlarda Mehmet Ali Erbil ve Taha Özer’in de katılmasıyla popülerliği iyice artan Bigo Live, dünya çapında 150 ülkede milyonlarca yayıncısı olan ve eğlenirken para kazandıran bir canlı yayın uygulaması olarak öne çıkıyor. Yayıncılar açtıkları yayınlarda yeteneklerini sergilerken, sadece arkadaşlık ve sohbet için yayın açan çok sayıda yayıncının da olduğu Bigo Live’da, yayın yapanlar uygulamanın para birimi olan elmasları toplayarak para kazanabiliyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler