Ana SayfaÜnlülerTaha Duymaz'dan üzen haber!

İlgili Postlar

Taha Duymaz’dan üzen haber!

Kahramanmaraş merkezli depremde etkilenen iller arasında olan Hatay’da bulunuyordu. Depremde Hatay’da bulunan Taha Duymaz, Melek Duymaz, halası ve eniştesi enkaz altında kalmıştı. Günlerdir enkaz altında kurtarılmayı bekleyen Taha Duymaz’dan acı haber geldi.

Taha’nın arkadaşı Ragıp Narin Instagram hesabından hikaye bölümünde “başımız sağ olsun” diyerek Taha Duymaz’ın cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Ayrıca kardeşinin de enkaz altından cansız bedeninin çıkarıldığı bilgisi verildi.

 

Taha Duymaz kimdir?

Taha duymaz vefat etti
Taha duymaz vefat etti

Taha Duymaz’ın Akrabası Ragıp Narin Bir Açıklama Daha Yaptı!

Taha Duymaz’ın arkadaşı Ragıp Narin, enkazdaki çalışmalarla ilgili bilgi vererek Duymaz’ın sözlerini aktardı. Narin ardından şu paylaşımı yaptı: Buradaki yetkililer, bu enkazın Hatay’daki en riskli üçüncü enkaz olduğunu söylüyor. O gün ablasında kalıyorken, kardeşi doğum günü diye Taha’yı çağırıyor. Eniştesi “gitme akşam akşam” derken, Taha “kalbim sıkışıyor, kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum” diyor. Halaları evi giriş katında olduğu için evi üç defa kilitliyormuş her gece. Bunların hepsi tesadüf mü, yoksa yazılmış mı bazı şeyler? şeklinde açıklamada bulundu.

Bir diğer ünlü isim Dilan Polat ise Taha Duymaz hakkında şu paylaşımları yaptı: “Cenazelerini görmüş ablası; Melek varmış, yanında Umut diğer yanında da Taha varmış. Hepsinin teker teker çıkarıyorlar. Hepimizin başı sağ olsun.” ifadeleri ile açıklamada bulundu.

Taha Duymaz 1 Eylül 2003 tarihinde Hatay’ın Yayladağı ilçesinde dünyaya gelmişti. İnsanlar çektiği yemek videoları vasıtasıyla tanımıştı..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler