Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTaha Ayhan Pandemide 148 Şarkı Yaptı!

İlgili Postlar

Taha Ayhan Pandemide 148 Şarkı Yaptı!

Genç sanatçı Taha Ayhan, pandemi döneminde müziğine yatırım yaptı. 1 yıl boyunca evi ile stüdyosu arasında mekik dokuyan şarkıcı, sözü ve müziği kendine ait tam 148 şarkı hazırladı. Detaylar haberimizin devamında…

Yeni Şarkısı ile Yaza Damgasını Vuracak

Genç sanatçı Taha Ayhan, pandemi döneminde müziğine yatırım yaptı. 1 yıl boyunca evi ile stüdyosu arasında mekik dokuyan Taha Ayhan, sözü ve müziği kendine ait tam 148 şarkı hazırladı.

Selçuk Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nde okurken, müzik aşkı ağır basan ve aynı okulun konservatuar sınavlarını kazanarak Klasik Türk Müziği eğitimi alan Ayhan, aynı zamanda bağlama, piyano, keman, ud ve kanun gibi enstrümanları çalıyor.

Konservatuar eğitimi sırasında Türkiye’nin çeşitli illerindeki popüler mekanlarda sahne alarak kendini geliştiren Taha Ayhan, yıllardır hazırlandığı ilk çıkış şarkısını yaz başında müzikseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Taha Ayhan, kendisine ait yüzlerce eser arasından seçtiği “BOŞ YAPMA” şarkısıyla müzik dünyasında başarılı bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Sanatçı, insanın içini ısıtacak kıpır kıpır bir şarkı olan “BOŞ YAPMA” ile yaza damga vuracak.

Genç sanatçı, “Yıllardır bir fabrika gibi çalıştım ve yeni yeni eserler ürettim. Bunlar benim geleceğim. Bugüne kadar büyük bir özenle hazırladığım bu eserlerimi artık müzik dünyasıyla buluşturmanın vakti geldi. Bana ve benden sonrasına bir ömür yetecek beste yaptım” sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Türk Rock Müzik Sanatçısı Barış Gülay Avrupa ‘da Hangi Ödüle Layık Görüldü…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler