Ana SayfaDizilerSurvivor'ın Bitmesi İle Adem ve Sabriye'nin Arkadaşlığı Devam Edecek Mi?

İlgili Postlar

Survivor’ın Bitmesi İle Adem ve Sabriye’nin Arkadaşlığı Devam Edecek Mi?

Survivor 2018, muhteşem Kıbrıs Finali ile ekrana veda etti. Survivor 2018 şampiyonu ise Adem Kılıçcı oldu. Survivor 2018’in şampiyonu Adem Kılıççı, katıldığı ‘Survivor Panaroma’da ‘Survivor 2017’deki en yakını Sabriye’ye sitem dolu sözlerde bulundu. İşte detaylar…

Sabriye’nin gönlünde yatan aslan belki ben değilimdir…

Ekranda fırtınalar estiren Survivor 2018 yarışması, finali ile ekrana damgasını vurdu. Survivor 2018 şampiyonu ise zorlu mücadele sonrası Adem Kılıççı oldu. Adem Kılıççı, katıldığı ‘Survivor Panaroma’da yakın arkadaşı Sabriye hakkında açıklamalarda bulundu. Adem Kılıççı’nın, Sabriye Şengül için söyledikleri ise herkesi şaşırttı. Survivor 2018 şampiyonu Adem açıklamasında “Sabriye ile hiç görüşmedik. Aramadı beni çıktıktan sonra. Sıkıntı yok. Tebrik de etmedi. Sorun değil, olabilir. Bir şeyleri ‘sen dedin diye’, ‘o dedi diye’ yapıyorsan, bu samimiyet değil bence. Mustafa Kemal çok güzel bir söz söyledi bence konseyde. ‘Herkesin gönlünde bir aslan yatar, benim gönlümde yatan da Adem’dir’ dedi. Sabriye’nin gönlünde yatan aslan belki ben değilimdir.” diyerek tepkisini gösterdi…

Adem ve Sabriye arasındaki gerilim…

Survivor Adem ile Sabriye arasında neler olduğu ise izleyici tarafından merak konusu olmuştu. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Adem ve Sabriye arasındaki gerilimi kalema aldı. İşte Ali Eyüboğlu’nun o yazısı… ‘Survivor 2017’yi izleyenlerin samimiyetlerini aşk sandığı yarışmacılardan Adem Kılıççı, hafızam beni yanıltmıyorsa, bu yıl Dominik’teki bir söyleşisinde sanılanla gerçek arasında fark olduğunu açıkladı.

Evlendi Evlenecek Derken…

Adem Kılıççı, ‘Survivor 2018’deki bir söyleşisinde, yarışma bittikten sonra haklarında yazılanları okuyunca, izleyicilerin aralarındaki samimiyeti yanlış anladığını, o nedenle bu kez Dominik’e, bütün kadın yarışmacılara eşit mesafede durma kararıyla geldiğini söyledi. Öyle sanıyorum ki, bu açıklamasını ‘Survivor’ı izleyenler gibi Sabriye de şaşkınlıkla dinledi ki, iş bu noktaya geldi.
Seyircilerin evlendi, evlenecekler gözüyle baktıkları Adem’le Sabriye arasındaki samimi ilişki, yarışmayla bitmiş demek ki!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler