Ana SayfaDizilerSurvıvor'da şoke eden diskalifiye! Hangi yarışmacı Survivor'dan diskalifiye edildi?

İlgili Postlar

Survıvor’da şoke eden diskalifiye! Hangi yarışmacı Survivor’dan diskalifiye edildi?

Survivor 2018’de heyecan dur durak bilmiyor. Her bölümü ile yeni sürprizlere gebe olan yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde yine şoke edici anlar yaşandı. Özellikle, bir yarışmacının Survivor’dan diskalifiye edilmesi yarışmaya damgasını vurdu. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünden detaylar haberimizde…

Survivor’da büyük şok

Survivor’dan yeni sürprizler… Survivor 2018’in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde sürpriz ardına sürpriz yaşandı. Nagihan’ın ünlüler takımından gönüllüler takımına geçmesi büyük bir şaşkınlık yaratırken, gönüllüler takımından bir yarışmacının Survivor’dan diskalifiye olması şok üstüne şok yalanmasına neden oldu.

Nagihan gönüllüler takımına transfer oldu

Survivor’da dün akşam, ünlüler takımında mücadele eden Nagihan Karadere dokunulmazlık oyunu öncesi gönüllüler takımına transfer oldu. Nagihan’ın gönüllüler takımına geçmesi büyük bir şok yaşanmasına neden oldu.

Survivor’un Bu Akşam Yayınlanacak Bölümünde Büyük Olay! Nagihan Gidiyor Mu?

 

Dokunulmazlığı kazanan taraf belli oldu

Ünlüler ve gönüllüler takımı, dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununda kıran kırana mücadele ettiler. Dokunulmazlık oyununu bu defa kazanan taraf gönüllüler takımı oldu.

Survivor’da diskalifiye şoku! Gönüllüler takımı şoke oldu

Survivor’da gönüllüler takımında mücadele eden Melih Özkaya, Survivor’dan diskalifiye oldu. Melih Özkaya, oyun sırasında sakatlık yaşamıştı. İyileşip gönüllüler takımındaki arkadaşları ile birlikte mücadele etmesi beklenen Melih’te üzücü bir haber geldi. Acun Ilıcalı, Melih’in sağlık sorunları nedeni ile Survivor’a devam edemeyeceğini, Survivor macerasının sona erdiğini açıkladı. Melih’in diskalifiye olması, gönüllüler takımını çok üzdü.

Acun Ilılıca, sosyal medya hesabından yayınladığı bir not ile Survivor’ın dün akşam yayınlanacak olan bölümünde büyük sürprizlerin yaşanacağının sinyalini vermişti.

Survivor 2018, bomba gibi bir giriş yaptığı yeni sezonda, her bölümü ile bomba etkisi yaratmaya devam ediyor.

Survivor Melih Özkaya kimdir?

Nagihan Karadere kimdir?

Acun Ilıcalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler