Ana SayfaKimdirSurvivor Melih Özkaya kimdir?

İlgili Postlar

Survivor Melih Özkaya kimdir?

Survivor All Star 2018 için nefesler tutulmuş, geri sayım başlamışken, gönüllüler takımı yarışmacılarının kim oldukları da ortaya çıktı. Yarışmacılar arasında en dikkat çekici isimlerden biri olan Melih Özkaya’nın hayatı merak ediliyor. Melih Özkaya nerede ve ne zaman dünyaya geldi, yarışma dışında kariyerinde hangi çalışmaları gerçekleştirdi, nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Melih Özkaya hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Survivor 2018 All Star Melih Özkaya kimdir?

Survivor 2018 gönüllüler takımı yarışmacısı Melih Özkaya, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 1.85 cm. boyunda ve 84 kg. ağırlığında olan Melih Özkaya’nın göz rengi kahverengi, burcu aslandır. Deniz, güneşli hava ve sahil kesimlerini çok seviyor. Deniz altında yüzmeyi, hayvanları, özellikle de kedileri çok seviyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Alt yapısı ile spor yapmaya başlayan ve burada 8 yıla yakın spor yapan voleybolcu Melih Özkaya, buradan Tokat Plevne’ye 1. lige transfer oldu, ardından 2. ligdeki Tofaş’a transfer oldu.

Özkaya, Diyarbakır ve Sivas illerinde Voleybol oynamasının ardından Payas Belediyespor ve Adana BYZ Algomed Spor’da oynamaya başladı. Melih Özkaya, 2016 – 2017 yılları arasında Erkekler Voleybol 1. Lig Takımı Eğirdir Elma Spor kadrosunda yer aldı ve takımının galibiyetlerine büyük katkı sağladı. Melih Özkaya, Salon Voleybolu’nun yanı sıra plaj voleybolu oynamayı da çok seviyor.

Yer Gök Aşk’ta rol aldı

Sporcu kimliğinin yanı sıra oyunculuk da yapan Melih Özkaya, yönetmenliğini Ulaş İnanç, Atıl İnanç, Kemal Uzun’un yaptığı, senaryosunu Sema Ergenekon, Eylem Canpolat’ın yazdığı Yer Gök Aşk dizisinde konuk oyuncu olarak rol almış ve Selen Soyder, Kanbolat Görkem Aslan, Işıl Yücesoy, Ceyda Ateş, Tolgahan Sayışman, Serenay Sarıkaya ve Tuvana Türkay gibi isimler ile birlikte oynamıştır.

Survivor 2018 All Star gönüllüler takımı yarışmacıları

Melih Özkaya, Survivor 2018 All Star gönüllüler takımı kadrosunda Cumali Akgül, Ramazan Kalyoncu, Gizem Kurtulan, Birsen Bekgöz, Yağmur Banda, Ecem Karaağaç, Nevin Yanıt Baltacı, Anıl Berk Baki, Funda Alkayış, Gamze Aksu, Yiğit Markus Aral gibi birbirinden iddialı ve oldukça hırslı yarışmacılar ile birlikte mücadele edecek.

Survivor 2018 All Star, yeni sezonu ile 10 Şubat günü TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler