Ana SayfaDizilerSurvivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? Gönüllüler takımına iki yeni yarışmacı katıldı!

İlgili Postlar

Survivor’da ödül oyununu hangi takım kazandı? Gönüllüler takımına iki yeni yarışmacı katıldı!

Survivor 2018’de adrenalin bir an olsun eksik olmuyor. Her bölümünde yeni bir heyecana gebe olan Survivor’da yine nefes kesen bir mücadele yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı, kıran kırana geçen bir oyun ile ödül için yarıştılar. Peki, ödül oyununun kazananı kim oldu? Survivor’da yeni bir sürpriz daha yaşandı. Hakan Hatipoğlu ve Gamze Aksu’nun yerine gelen iki yeni yarışmacı, Survivor’a geldi. Survivor yeni yarışmacıları kimler? Detaylar haberimizde…

Survivor’da ödül oyununun kazananı kim oldu? Ünlüler mi Gönüllüler mi?

TV8 ekranlarının her sezon olduğun gibi bu sezon da izlenme rekorları kıran heyecanlı yarışma programı Survivor 2018’de, inanılmaz anlar yaşandı. Her bölümde sürpriz gelişmeler ile nefes kesen Survivor’da kıyasıya rekabet vardı. Survivor’da dün akşam ödül oyununda inanılmaz anlar yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları, ödülü kazanıp karınlarını doyurmak ve motivasyonlarını yükseltme amacı ile kıran kırana mücadele ettiler. Peki, oyunun kazananı kim oldu? Ödülü hangi takım kazandı. Gülen taraf ünlüler takımı mı yoksa gönüllüler takımı mı oldu?

Ünlüler takımı, gönüllüler takımını açık ara farkla ezip geçti

Dün akşamki yarışmanın ödülü, kazanan takımın Survivor’dan uzaklaşıp ailelerinden gelen mesajları okumalarıydı. Ödülün cazibesine kapılan ünlüler ve gönüllüler takımı nefes kesen mücadele ile ekranları salladı. Oyunun sonunda kazanan taraf, ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı, gönüllüler takımını 10 – 3 farkla yenmeyi başardı.

Survivor’a iki yeni yarışmacı! İpek ve Emre gönüllüler takımında

Survivor 2018’de sakatlanarak ada macerasına ara vermek zorunda kalan Hakan Hatipoğlu ve rahatsızlığından dolayı Survivor hayatına veda etmek zorunda kalan Gamze Aksu’nun yerine iki yeni yarışmacı karıldı. Gönüllüler takımına, Hakan Hatipoğlu ve Gamze Aksu’nun yerine İpek Yaşar ve Emre Durak isimli iki yeni yarışmacı katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler