Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 38. bölümde Süreyya ve Faruk'a bebek müjdesi. Süreyya hamile!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 38. bölümde Süreyya ve Faruk’a bebek müjdesi. Süreyya hamile!

İstanbullu Gelin, dün akşam yayınlanan 38. yeni bölümünde yine heyecanlı olaylar yaşandı. Dizi boyunca adrenalin, heyecan ve duygu dolu anların yaşandığı yeni bölümde, geceye damgasını vuran final bölümü oldu. Aniden bayılan Süreyya, hastaneye kaldırılınca mutlu haberi aldı. Süreyya hamile. Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin’de müjdeli haber. Süreyya hamile!

STAR TV ekranlarının Cuma akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizisi İstanbullu Gelin’in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde inanılmaz olaylar yaşandı. Dizinin en dikkat çeken anı, final bölümünde gerçekleşti. Evden çıkmak üzere hazırlanan Süreyya, bir anda yere yığılıp bayıldı. Faruk, hemen Süreyya’yı hastaneye kaldırdı. Tahlil sonuçlarını büyük bir heyecan ile bekleyen Faruk ve Süreyya, doktorun gelmesi ile büyük bir şok yaşadı. Doktor, Süreyya’nın hamile olduğunu açıkladı. Şaşkınlık yaşayan Faruk ve Süreyya, birbirlerine darılıp izleyicilere duygusal anlar yaşattılar.

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

İstanbullu Gelin’in dün akşam yayınlanan 38. yeni bölümünde heyecan bir an olsun durulmadı. Begüm’ün vefat haberi tüm aileyi derinden sarsarken, asıl yıkımı oğlu Emir yaşadı. Emir, annesinin ölümünü bir türlü kabullenemezken, annesinin onu bırakıp gitmesinin nedeni olarak Süreyya’yı görüyor. Süreyya, Emir’e yaklaşmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Faruk, acı çeken oğlu’na nasıl yardımcı olacağını bilemiyor.Ev halkı, Emir’e yardımcı olmak için büyük çaba sarf ediyor.

Akif’e yıllardır sakladığı sırrını açıkça anlatan Senem, ayrılık haberi beklerken Akif’in onu affetmesi ile büyük bir sevinç yaşıyor. Akif, Senem’i anlıyor ve onu affediyor.

İpek, Fikret’in kendisinden boşanmak istemesini bir türlü hazmedemiyor. Esma’nın da kendisine destek olmamasının acısını fena çıkarıyor. Esma’nın daha önce Süreyya’yı takip ettirdiği fotoğrafları Süreyya’ya verip ortalığı karıştırıyor. Esma tarafından takip edildiğini öğrenen Süreyya, Esma’ya karşı tavır alıyor. Süreyya ve Esma yüzleşiyor. Esma, hatasını affettirmeye çalışsa da Süreyya sakinleşmiyor.

Bade ile evlilik kararı alan Murat, işleri hızlandırıyor. Bade, haberi Nurgül’e açıklıyor. ancak, Nurgül çok büyük tepki gösterip bu işin asla olmayacağını söylüyor. Murat, buna boyun eğmiyor ve ailesine evlilik kararını açıklıyor. Tabi ki, Esma haber karşısında çılgına dönüyor. Ancak, Murat kimseye kulak asmayıp Bade’yi sevdiğini ve evleneceğini savunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler