Ana SayfaDizilerSurvivor'da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor’da dün akşam ödül oyunu oynandı. Toptan dokunulmazlık oyununun oynanması beklense de özellikle TV8 ekranlarından milli maç oynanacak olmasından dolayı ödül oyunu ekranlara getirildi.

Ünlüler ve Gönüllüler takımı, ödül oyununda karşı karşıya gelirken ödül oyununu kazanan tarafın hem karnını doyuracağı hem de milli maçı izleyeceği belirtildi. Özellikle ünlüler takımında Serhat ve İlhan Mansız gibi milli takımda forma giymiş isimlerin olması, oyunların çok farklı bir şekilde geçmesini sağladı.

Ödül Oyununu Ünlüler Kazandı

Ödül oyununu kazanmak isteyen ünlüler takımı, 3 kişi kalan gönüllüler takımına karşı ciddi bir avantaj elde ederken, bu zorlu geçen ödül oyunu sonrasında yarışı kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımının yarışı kazanarak milli maçı izleme imkanı elde etmesi sonrasında ise özellikle İlhan Mansız ve Serhat’ın oldukça farklı duygulara büründüğü gözlerden kaçmadı.

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda, özellikle milli maç izleyecek takıma milli takım formalarının hediye edilecek belirtilmişti. İlhan Mansız ve Serhat Akın için ise bu konuda sürpriz yapıldı. İlhan Mansız ve Serhat Akın’ın milli takımda giydiği forma numaraları hazırlanırken bu küçük jest karşısında iki sporcunun da duygulandığı gözlerden kaçmadı.

Ünlüler takımı ilk olarak Makedonya ile oynanan hazırlık karşılaşmasını izledi. Daha sonrasında ise dün akşam TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan Kosova ile oldukça kritik bir maça çıkan Türkiye’nin bu zorlu mücadelesini izleme fırsatı elde etti. Kosova maçının galip bir şekilde kapatılması aynı zamanda Ünlüler takımının ekran başında oldukça sevinmesini sağladı. Dün akşam oynanan maç nedeniyle ünlüler takımının yaşadığı duygular ve maç izlerkenki ruh halleri ekranlara henüz yansıtılmadı. Fakat bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde Ünlüler takımının Kosova Türkiye maçını izlerken neler yaşadığı net bir şekilde görülebilecek.

Milli maçı izlemek isteyen gönüllüler takımı, yarışmada ciddi bir performans sergilemiş olsa da gönüllüler takımına karşı üstünlük kurmayı başaramadı. Bu noktada özellikle gönüllüler takımının 3 kişi kalması etkili oldu. Ünlüler takımı 5 kişi olduğundan dolayı dinlenerek tüm oyuncular daha iyi bir performans gösterme şansı elde etti. Fakat gönüllüler takımında böyle bir şans olmadığından dolayı tüm oyuncular oldukça yoruldu ve özellikle yarışmalarının sonuna doğru yorgunluk kendini çok daha belli etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler