Ana SayfaDizilerCesur ve Güzel Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Cesur ve Güzel Final Mi Yapıyor?

Star TV’de yayınlanan Cesur Ve Güzel son haftalarda reyting sıralamalarında giderek düşüş gösterirken, dizinin final yapacağı iddiaları gündeme geldi.

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerde yer aldığı dizi, özellikle bu sezon başında oldukça dikkat çekmişti. Yayınlanan fragmanlar dahi yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başarırken dizide hikayenin giderek sakinleşmeye başlaması ve hep aynı olayların tekrar etmesi izleyenleri diziden soğuttu.

Final Duyurulabilir

Geçtiğimiz Perşembe günü yayınlanan yeni bölümüyle ancak 8. sırada kendisine yer bulan Cesur ve Güzel’in bu durumu yapımcıları ve kanal yönetimini birden karşı karşıya getirdi. Başrollerde çok önemli iki ismin olmasına rağmen dizinin yüksek izlenme oranları ulaşamaması üzerine final kararının alındığı konuşuluyor. Öyle ki 22 Haziran tarihinde yayınlanacak final bölümü ile sezona veda etmesi beklenen dizi, final bölümü ile birlikte yayın hayatını sonlandırılabilir. Bu bakımdan dizinin reyting nedeniyle ekranlardan kaldıralabileceği belirtiliyor.

Türkiye’nin en çok izlenen ve takip edilen oyuncularından olmasına karşın Kıvanç Tatlıtuğ’un son 2 projesinde reyting sorunları ile karşı karşıya kalması bu konuda dikkat çeken detaylardan bir tanesi oldu. Öyle ki geçtiğimiz dönemde de yine oldukça iddialı bir proje ile karşımıza gelen Kıvanç Tatlıtuğ, düşük reytingler nedeniyle ekranlara veda etmek durumunda kalmıştı. Benzer bir durum diğer başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün için de geçerli. Hafta boyunca magazin dünyasında boşanması ile gündeme gelen Tuğba Büyüküstün, bugüne kadar çok önemli projelerde yer alarak yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başarmıştı. Fakat Cesur Ve Güzel iki ismin kariyerine olumsuz bir katkı yapmak üzere. Dizinin final kararı şu ana kadar resmi olarak açıklanmamış olsa da kulislerden gelen bilgiler oldukça güçlü ve final konusunda önemli ipuçları sunuyor. Bu bakımdan bugünün en önemli gelişmelerinden bir tanesi olarak Cesur ve Güzelin final haberi gösterilebilir.

Cesur ve Güzel İçin Açıklama Bekleniyor

Kısa süre içerisinde pek çok farklı haber sitesinde yer alan bu gelişme, sosyal medyada da yer bulurken Cesur ve Güzel hayranları dizinin bitmemesi noktasında mesajlar paylaştı. Fakat alınan karar gereği dizinin final yapması ve ekranlara veda etmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler