Ana SayfaÜnlülerSurvivor’da nefesler tutuldu.

İlgili Postlar

Survivor’da nefesler tutuldu.

Yarışımacılar zaman geçtikçe kazanmaya bir adım daha yaklaşırken; bazı isimler de bir adım uzaklaşıyor. Kıbrıs öncesi son ada konseyinde elenen isim ünlüler takımından İlhan Mansız oldu. Gönüllüler takımında tek başına kalan Ogeday Girişken bu gece de rakibi İlhan Mansız’ı eleyerek Kıbrıs’ı garantiledi.

Türkiye’de Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan’ın sunuculuk yaptığı Tv8 ekranında yayınlanan Survivor yarışması, Dominik Cumhuriyeti’nde düzenleniyor. 21 Ocak Cumartesi günü başlayan Survivor 2017’de nefesler tutuldu. Başlangıçta ünlüler ve gönüller olarak iki gruptan oluşan yarışmacılar farklı adalarda yaşamlarını sürdürdüler. İlerleyen süreçte format gereği kişi sayıları azalan ünlüler ve gönüllülerin adaları birleşti. Şuan ise gönüllülerde 1 kişi ünlüler takımındaysa 3 kişi kalan yarışmacılar sabırsızlıkla finale gün sayıyor. Yaklaşık 3 buçuk ay süren Survivor’ın son günlerine geldikçe nefesler tutuldu. Zorlu koşullarda yaşam mücadelesi veren yarışmacılar artık sona geldi. Açlık, zorlu yaşam koşulları, zorlu oyunlar demeden her şeye göğüs geren yarışmacılar oyunlar esnasında; yiyecek, tatil ve araç gibi hediyelerle ödüllendilirken artık yarışmacılar asıl ödül 500 bin liraya sahip olmaya gün sayıyorlar.

Son 3 gün                                                                               

Geçtiğimiz günlerde yarışmanın finalinin nerede yapılacağı belli oldu. Survivor 2017 finaline 4 isim gidebilecek. Kıbrıs finaline gitmeyi garantileyen yarışmacılar; gönüllüler takımında birkaç gündür adada yalnız kalan Ogeday Girişken ve ünlüler takımından Sema Apak, Adem Kılıçcı, Serhat Akın oldu. Heyecanının doruk noktalara ulaştırdığı yarışma 3 gün sonra Kıbrıs’ta kazananı belli olacak.

Peki, birinci nasıl belirlenecek?

Adada son oyunlar oynandı ve artık kalan son dört yarışmacı (Ogeday Girişken, Sema Apak, Adem Kılıçcı, Serhat Akın) herhangi bir oyun oynamayacak. Oyun oynanmadan Survivor birincisi nasıl belirlenecek diye merak edenler olursa da SMS oylaması yapılacak. Halkın seçimiyle birinci olacan yarışmacı canlı yayında büyük ödül 500 bin liranın sahibi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler