Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı’ya büyük teklif!

İlgili Postlar

Ebru Şallı’ya büyük teklif!

Kötü zamanlar geçiren Ebru Şallı ‘müstehcen fotoğraf’ olayından sonra ilk defa bu kadar büyük bir teklif aldı. Teklif tamı tamına 500 bin tl!

1993 yılında fotomodellik yapmakla sektöre atılan Ebru Şallı; mankenlik, foto modellik, sunuculuk, dizilerde oyunculuk yaptı, birde hamilelik döneminin ardından yazmış olduğu kitabı bulunmakta. Harun Tan ile evliliğinden iki çocuk dünyaya getiren Şallı örnek bir anne olarak adından söz ettirdi. Ancak 2006 yıldan beri adından yapmış olduğu pilates ve egzersizle söz ettiren Ebru Şallı’nın adı son dönemde ‘müstehcen fotoğraf’ olayına karıştı.

Peki, ‘müstehcen fotoğraf’ olayı ne?

Geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı’ya ait oldu iddia edilen bir fotoğraf ortaya çıktı. Fotoğraf snapchat uygulamasından paylaşılmıştı. Şallı’nın çıplak olduğu iddia edilen pozu ‘eski sevgili kurbanı’ adı aldında epey konuşuldu. Akabinde Ebru Şallı: “O fotoğraf bana ait değil”dedi ve olayları yalanladı. Ancak yaşanılan bu olaylar iki çocuk annesi Şallı’nın canını fena halde sıktı. Yaşanan bu olaydan sonra psikolojisinin bozulduğunu ifade eden Ebru Şallı yaptığı açıklamada: “O kişi ben değilim. Birileri canımı acıtmaya çalışıyor. Üstelik bunlar kadın. Onları Allah’a havale ediyorum.” Diyerek yaşananlara açıklık getirdi.

Süper teklif

Ebru Şallı yaşadığı bu zorlu süreçte sosyal medya hesaplarından pilates videoları ve özel anlarını anlatan fotoğraf ve videoları takipçileriyle paylaşmaya devam etti. Ünlü manken yaşanılan bu tatsız olaydan sonra ekran karşısında ve herhangi bir işte görülmedi. Tabi Bodrumdan kaçırılmayacak bir teklif gelinceye kadar! Mübariz Mansimov isimli Azeri iş adamı Evbru Şallı’ya Bodrum’un Yalıkavak içesindeki oteli Palmarina’da pilates dersleri vermesini istedi. Üç ay boyunca pilates dersleri vermesi istenilen Şallı haftanın altı günü, günde iki kez olmak koşuluyla kabul etti. Bu durum otel açısından da avantajdı. Otel içerisinde, havuzda ve plajda Şallı fotoğraf çekinip paylaşım yaparak bu şekilde otelinde reklamını yapıyor. Otele gelenlere pilates yaptırırken kendi sosyal hesaplarından canlı yayınlar ve fotoğraflarda paylaşmakta. Manken Ebru Şallı ve çocukları için birde otel tarafından suit oda tahsis edilecekti. Bu durum Ebru Şallı için de süper bir teklif.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler