Ana SayfaDedikoduSurvivor'da Kim Elendi ?

İlgili Postlar

Survivor’da Kim Elendi ?

Survivor 2018’de Kim Adaya Veda Etti ?

Survivor 2018’de dün akşam yapılan ada konseyi sonrası merak konusu oldu.Survivor’da kim elendi ? Cumali, Birsen, Ramazan ve Gizem’in çıktığı potada kim ada hayallerine veda etti ?

Survivor yarışmasında yapılan ada konseyinde meraklar doruktaydı.İzleyicilerin adaya kimin veda edeceğini merak ederken, yarışmacılar merakla elenecek kişiyi bekledi.Gönüllüler takımı elemesi için 4 kişi potaya çıkmıştı.İzleyicilerden gelen SMS oyları sonucu adaya veda edicek kişi belirlendi.Survivor 2018’de gönüllüler takımı akşam oldukça stresliydi.

Geçtiğimiz bölümlerde de dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler bir kez daha elemelere gitti.Halk tarafından yapılan SMS oylamasıyla birlikte açıklanan yarışmacı belli oldu.Survivor 2018’e veda eden kişi kim ? Yapılan oylama sonucu en az oyu alıp Survivor’a ve adaya veda eden kişi Gizem Kurtulan oldu.

gizem-kurtuldu

[affiliate_news id=”36878″]

Ada konseyinde dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı bir kez daha elemelere gitti.Oylamada Birsen ve Gizem’in oyları eşit çıkınca her ikiside aday oldu.3. aday Cumali, 4. aday Ramazan oldu.SMS oyları sonucu en az oy Gizem’e çıkınca adaya veda eden kişi Gizem Kurtulan oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler