Ana SayfaDedikoduAlişan Hastalığını İlk Kez Açıkladı!

İlgili Postlar

Alişan Hastalığını İlk Kez Açıkladı!

Alişan Hastalığını İlk Kez Açıkladı!

Verdiği konser sonrası röportaj veren Alişan, sağlık sorunları hakkında ilk kez konuştu. Alişan, kaç gündür şarkı söyleyemeyeceği yönündeki iddialara cevap verdi ve sevenleriyle hastalığını ilk kez paylaştı. Peki, Alişan’ın hastalığı ne? Bir daha şarkı söyleyebilecek mi? Ameliyat olacak mı? Detaylar haberimizde…

Alişan: “Ses Tellerimde Kist Var”

Sevgilisi Buse Varol ile evlilik hazırlığı içerisinde olan Alişan bir mekanda sahne aldı. Sahnesinin ardından mekandan sevgilisi ile birlikte çıkan Alişan sağlık sorunları hakkında açıklamalar yaptı. Ünlü şarkıcı, bilinmeyen hastalığını da ilk kez açıkladı.Mekandan çıktıktan sonra sesinde bir değişiklik olduğu gözlenen Alişan’ın bu rahatsızlığı yüzünden sıkıntı çektiği oldukça belliydi.

Alişan, ses tellerinde kist olduğunu belirterek yakın zamanda ameliyat masasına yatacağını açıkladı. Ses tellerindeki kist yüzünden uzun zamandır sıkıntı yaşadığını belirten Alişan, “Konsere iğne yaptırıp geldim. Ses kısıklığı yapıyor. Ayın 5’inde ameliyat olacağım. Normalde küçüktü. Ancak aradan geçen zamanda büyüdü.” ifadelerini kullandı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler