Ana SayfaDizilerSurvivor’da elemeye kalan 4 isim belli oldu!

İlgili Postlar

Survivor’da elemeye kalan 4 isim belli oldu!

Ekranın geniş izleyici kitlesine sahip Survivor’da, Kıbrıs finalleri yaklaşırken heyecan daha da artmaya başladı. Survivor’da elemeye kimler kaldı? Dokunulmazlığı kimler kazandı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

23 Haziran 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvenin Sahibi Survivor Mı? ALMANYA-ISVEC FIFA 2018 Dünya Kupası Karşılaşması Mı? Yoksa Gülbin Tosun İle FOX Ana Haber Hafta Sonu Bülteni Mi?

Survivor’da eleme adayları 4 kişi…

Survivor’da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 23 haziran cumartesi günü oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele verildi. Heyecanlı mücadele sonucu kazanan Erkeklerde Hilmi Cem ve Kadınlarda ise Nagihan oldu. Ada konseyinde adı eşit yazılan Turabi ve Hakan eleme adayları oldu. Acun Ilıcalı ise bu durumdan çok şaşkın olduğunu ifade etti. Böylece Anıl ile Damla otomatik olarak elemeye kaldı ve eleme adayları 4 kişiye ulaştı.

Survivor’a veda eden isim Murat…

Geçen eleme konseyinde Turabi, Murat ve Hakan arasında yapılan sms oylamasında Murat Survivor’dan elenmişti. Eleme karası sonrası Murat son sözleri ise : Çok güzel bir sezon geçirdim. 2013’te herkes nasıl bir yarışmacı olduğumu görmüştür. Aradan 5 yıl geçti, meslek edindik, büyüdük ve tekrar buraya geldik. Survivor hiçbir zaman hayatımızın odağı olmadı. Kimseye karşı alınganlığım olmadı. Birini kırdıysam özür dilerim olmuştu. Yakın arkadaşı Hilmicem ise bu duruma çok üzüldü…

Survivor 108. yeni bölüm fragmanı…Büyük sürpriz ne olacak?

Survivor yeni bölüm tanıtımı ile ekranda. Survivor 108. yeni bölümünde ise yarışmacılar ödül oyununda karşı karşıya gelecek. Bu akşam Survivor’da bir yarışmacı daha Ada’ya veda edecek. Acun Ilıcalı ise, ada konseyinde yarışmacılara son sürprizi açıklıyor. Peki bu sürpriz ne olacak? Bu akşam yeni bölümü ile Survivor ekranda yerini alacak. İşte Survivor 108. Bölüm Fragmanı:

Survivor’da son sürpriz ne olacak? “Şok olabilirsiniz”…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler