Ana SayfaDizilerSurvivor’da Eleme Heyecanı!

İlgili Postlar

Survivor’da Eleme Heyecanı!

Dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da Eleme heyecanı yaşandı.

Ünlüler ve gönüllüler takımından ikişer kişinin katıldığı eleme potasında, yapılan halk oylaması sonucunda adadan elenen isim belli oldu. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarda en düşük oyu alan ünlüler takımından Denisa oldu ve Denisa adaya veda etti.

Potada Kimle Vardı?

Erdi, Adem ve Sabriye elenmesi için ismi söylenen diğer üç yarışmacı olurken yarışmacılar eleme korkusu ile ada konseyinde yer aldı. Geçtiğimiz haftalarda da yine potaya çıkan Erdi, bu hafta da elenmekten kurtularak ada yaşamına devam etme şansı elde etti.

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde elemenin yanı sıra en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi de İlhan Mansız ile yine ünlüler grubunda yer alan Fatih’in kavga etmesi oldu. Kısa süre içerisinde birbirine karşı yükselen ikili isim olayı kavgaya dönüştürürken yapım ekibinin ve yarışmacıların araya girmesiyle birlikte kavga büyümeden engellenmiş oldu.

Özellikle yaşanan bu kavga sonrasında iki isimden bir tanesinin diskalifiye olacağı şeklinde gündemde yer alan haberler, dün akşamki programın çok daha fazla ilgi çekmesine sağladı. Fakat dün akşam yayınlanan yeni bölümde herhangi bir diskalifiye yaşanmadı. Ünlüler takımından bir kişi elenmedi ve gönüllüler takımından Denisa’nın elenmesi takımlar arasındaki dengelerin de bozulmasına yol açtı.

Ünlülerin oyunlarda üstün olması, Denisa’nın elenmesi ile birlikte çok daha avantajlı bir durum ortaya çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler