Ana SayfaDizilerSurvivor'da Dün Akşam Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da Dün Akşam Kim Kazandı?

Survivor’da dün akşam ödül oyunu ekranlara geldi. Ödül oyununda ödül iki pizza olurken, tüm yarışmacılar ödülün açıklanmasıyla birlikte yarışmaya daha fazla motive oldu. Ödül oyununu kazanmak ve pizza yemek isteyen takımlar birbirine karşı kıyasıya mücadele ederken, pek çok yarışmacı küçük sakatlık tehlikeleri atlattı.

Survivor’da Dün Akşam Ne Oldu?

Survivor’da dün akşam itibariyle yapılan oyunda, ünlüler takımı ödüle kavuşmayı başardı. Ünlüler ile gönüllüler takımı arasında oynanan karşılamada galibiyete uzanan taraf ünlüler takımı oldu. Özellikle gönüllüler takımında yer alan Ogeday’ın sakatlıktan yeni çıkması takımı etkilerken, bu avantajı değerlendiren ünlüler takımı galibiyete uzanmayı başardı.

Sembol Oyununu İlhan Ve Tuğçe Kazandı

Ödül oyunu öncesinde Survivor’da dün akşam sembol oyunu da oynandı. İki takımın oyuncularının bireysel olarak karşı karşıya geldiği oyunda, birinciliğe ulaşmayı başaran isimler ünlüler takımından İlhan ve gönüllüler takımından Tuğçe oldu. Kazanan isimler yanlarında iki kişiyi daha mor odaya götürmeye hak kazanırken, İlhan Serhat ve Sema’yı tercih etti. Tuğçe ise Volkan ve Burçak’ı tercih ederek mor odada keyif dolu saatler yaşadı.

Survivor’da Dün Akşam Gergin Anlar Yaşandı

Survivor’da dün akşam itibari ile gergin anlar da ekrana geldi. Gönüllüler takımında Volkan, Gökhan ve Berna arasında yaşanan tartışma tüm takımı etkiledi. Ünlüler takımında ise Sabriye ile Adem arasında yaşananlar takım içerisinde olumsuz bir durum yarattı. Sabriye ve Adem arasındaki olayların sonrasında ise özelikle İlhan’ın son dönemlerdeki farklı davranışları diğer yarışmacıların tepkisin çekti. Bu davranışlar sonrasında Sema ve Serhat’ın İlhan’a karşı tepki göstermesi ile ilerleyen dönemlerde yarışmanın zorlaşacağını gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler