Ana SayfaDizilerArda Türkmen Lezzetleriyle Hafta Sonu TV8’de

İlgili Postlar

Arda Türkmen Lezzetleriyle Hafta Sonu TV8’de

Türkiye’nin en önemli şeflerinden birisi olan Arda Türkmen, hafta sonunda TV8’de ekranlara geliyor. Cumartesi ve Pazar gününde iki yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Arda Türkmen, sofralara lezzet katıyor.

Arda Türkmen’in sunumuyla ekranlara gelecek olan ilk bölüm 15 Nisan Cumartesi günü saat 13.30 itibari yayınlanacak yeni bölümüyle yayınlanacak olan programda bu hafta yine birbirinden lezzetli ve iddialı yemekler yapılacak.

Arda Türkmen Cumartesi Günü Hangi Yemekleri Yapacak?

Ünlü şef, Cumartesi günü; Karnıyarık, Domatesli Arpa Şehriye Pilavı, Muhallebi Dolgulu Kurabiye tariflerini verecek. Özellikle bu yemeklerin en iyi şekilde nasıl yapılacağı, tariflerin yapılması sırasında dikkat edilmesi gereken püf noktalar TV8 ekranlarında olacak.

Pazar Gününün Menüsü Ne?

Arda Türkmen Pazar günü ise saat 11.15 itibari ile yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni bölümün ana menüsü ise Pancake Sandviç, Patatesli Fırın Omlet, Çilekli Tarçınlı Rulo, Soğuk Çay olacak. Özellikle yaz aylarına girilmesi ile soğuk içecekler daha fazla dikkat çekerken, ünlü şef ekranlarda soğuk çay yapımını anlatacak.

Yayınlandığı günlerin en çok dikkat çeken programlarından birisi olan yemek programı, sosyal medyadan da yoğun bir ilgi görüyor. İzleyicilerin paylaşılan tarifleri deneyerek paylaştığı sosyal medya hesapları, programda ön plana çıkarılırken, tariflerin detayları da yine sosyal medya üzerinden paylaşılıyor. Bu açıdan programları kaçıran ya da tarifler için not alamayan kişiler, sosyal medya üzerinden de Arda Türkmen’i takip edebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler