teensexonline.com
Ana SayfaDizilerSurvivor'da dengeler değişti. Turabi'den inanılmaz açıklamalar: İntikamımı alacağım!

İlgili Postlar

Survivor’da dengeler değişti. Turabi’den inanılmaz açıklamalar: İntikamımı alacağım!

Survivor 2018, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile nefes kesen anlara sahne oldu. Survivor’da tüm dengeler değişti. Ünlüler takımında tam bir kaos yaşanıyor. Turabi, takım arkadaşlarına sadece sırtını dönmekle kalmadı, “İntikamımı alacağım” diyerek şaşırttı. İşte Survivor 2018 67. bölümünde yaşananlar…

Survivor birleşme partisinden ilk görüntüler sızdı. Yarışmacıların şarkı performansı dikkat çekti!

Survivor 2018 yeni bölümde neler yaşandı? Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 2018 dün akşam 67. yeni bölümü ile TV 8 ekranlarında yayınlandı. Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımı yataklı baraka ve sandviç ödülü için kıran kırana mücadele ettiler. Ödül oyununa ünlüler takımı iyi bir başlangıç yaptı. 4-1 ilerleyen skorun ardından gönüllüler takımı atağa geçti. Önce skorda denge sağlayan gönüllüler takımı, oyunu 10-7 skorla kazandı. Böylelikle; gönüllüler takımı hem yataklı baraka, hem de sandviç ödülünü kazanma şansı yakaladı. Survivor’ın en eğlenceli oyunlarından ‘bil bakalım’ komik sahneler yaratırken, bu oyunun kazananı da 8-4 skorla gönüllüler takımı oldu.

Turabi Çamkıran Kimdir?

Turabi takım arkadaşlarından ayrıldı

Survivor’da en son yapılan konseyde ünlüler takımı Turabi’yi eleme potasına göndermişlerdi. Bunu bir ihanet olarak kabul eden Turabi, ünlüler takımı ile olan bağını tamamen kopardı. Turabi, ada yalnız başına yaşıyor gibi davranıyor.

Turabi: İntikamımı alacağım

Turabi Çamkıran, eleme adayı olarak adını yazan takım arkadaşlarına sırtını dönmekle kalmadı, meydan okudu. Turabi, bundan sonra izleyeceği yol ile ilgili yaptığı açıklamada “Gitmeleri için ismini yazdığı kişilerle iyi geçinme çabasına onlar medeniyet diyor. Ben ise samimiyetsizlik diyorum. O yüzden anlaşamıyoruz. Ben hiç bir zaman yalan söylemem. Her zaman düzümdür ve kimsenin arkasından iş çevirmem. Kimseye güvenmemeyi çok iyi öğrendim. Adada sürekli antreman yapıp vakti değerlendirmeye çalışıyorum. Ben sözümün arkasındayım. Sözümden dönersem yakışmaz. Takıma saygısızlık yapmıyorum takım için savaşıyorum puanımı alıyorum. Ne onlar bana ne de ben onlara saygısızlık yapıyorum. Sadece beni yazdıkları için intikamım var. Onu alacağım o kadar. Başka türlü kendi aramızda saygısızlık yok. ” ifadelerini kullandı.

Çocukça ve komik

Turabi’nin bireysel yaşama kararını eleştiren Merve ise, “Pilav yaptık çağırdık ama Turabi gelmedi. Turabi kendi hayatını yaşıyor. Bizim açımızdan sıkıntı yok’ dedi. Turabi’nin yaptığını çocukça olarak değerlendiren Ümit Karan ise, ‘Soframız herkese açık isteyen tek başına yer. İster ayrı takılır ister gelir soframıza. Turabi’nin payını ayırdık. Ama bana çocukça ve komik geliyor. Gerekirse insanlar düşmanıyla bile sofraya oturabiliyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler