Ana SayfaDizilerSurvivor'a yeni katılacak dört isim belli oldu! İşte yeni Survivor yarışmacıları...

İlgili Postlar

Survivor’a yeni katılacak dört isim belli oldu! İşte yeni Survivor yarışmacıları…

Survivor macerası tam gaz devam ediyor. Yarışmaya yeni katılacak olan dört sürpriz isim belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Survivor’a katılacak olan dört yeni yarışmacının kimler olduğunu açıkladı. Detaylar haberimizde…

Acun bombayı patlattı

Acun Ilıcalı bombayı patlattı. Survivor’a katılacak olan dört yeni yarışmacının kimler olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu.

Survivor’a dört yeni yarışmacı

Acun Ilıcalı, daha önceden yaptığı bir açıklamada “Survivor 2018’de ilerleyen günlerde hem ünlüler hem gönüllüler takımına 2’şer isim dahil olacak.” diye konuşmuştu. Şimdi, açıklamalarında bahsettiği gibi Survivor’a dört yeni yarışmacının katıldığını açıkladı.

Survivor’da üç eleme adayı belli oldu!

Survivor’ın yeni yarışmacıları kimler?

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Survivor’ın yeni yarışmacılarının isimlerini duyuran Acun Ilıcalı, Elif Şadoğlu, Yiğit Dikmen, Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun’un Survivor’ın yeni yarışmacıları olduğunu açıkladı ve “All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum.” dedi. Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen All Star takımında, Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun ise gönüllüler takımında mücadele edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler