Ana SayfaDizilerSurvivor yarı final oyununu kim kazandı? Survivor son bölümde neler oldu?

İlgili Postlar

Survivor yarı final oyununu kim kazandı? Survivor son bölümde neler oldu?

Ekranların fenomen yarışması Survivor, finale doğru yaklaşırken; bu akşam yayınlanan son bölümünde oynanan ve kıran kırana geçen yarı final oyunu, izleyicilerde yine heyecanı doruklara çıkardı. Dün ki bölümde ada konseyince Survivor’a Hakan veda etmişti. Bugün ki yarı finali kazanan isim ise Survivor’u kaçıran izleyiciler tarafından büyük merak ediliyor. Peki, Survivor yarı final oyununu kim kazandı? 109. son bölümde neler oldu?

Survivor Kıbrıs yarı finaline kimler kalacak?

Survivor, finaline son dört bölüm kalmışken bu akşam ekranlara gelen son bölümün kazananı, yarı final için biletini almış bulunuyor. Son bölümde; Damla sakatlığının ardından parkura çıkarken, Turabi’nin ise sakatlığı halen devam ediyordu. Yarı final oyunu öncesinde oynanan iletişim oyununda ise yarışmacıların kıyasıya mücadelesine tanık olduk. Diğer yarı final oyunu 26 Haziran Salı akşamı ekranlara gelecekken, bugünkü yarı final birincisinin kim olduğu detaylarda sizlerle…

Karşılaşmalarda Yarı finale kimler veda etti?

Son bölümdeki yarı final mücadelesinde, birbirinden hırslı kadın ve erkek yarışmacılar, parkurda karışık olarak ve her bir yarışmacı 4 hakka sahip olarak yarıştı.

  1. karşılaşmada, Nagihan ve Hilmi Cem yarıştı ve Nagihan kazandı. Bu karşılaşmayla Hilmi Cem’in 3 hakkı kaldı.
  2. karşılaşma, Damla ve Adem arasında gerçekleşti ve Adem kazandı. Damla’nın 3 hakkı kaldı.
  3. karşılaşma Anıl ve Nagihan arasında gerçekleşti ve Anıl kazandı. Nagihan’ın 3 hakkı kaldı.
  4. karşılaşmada Hilmi Cem ve Adem yarıştı ve Hilmi Cem kazandı. Hilmi Cem ve Adem eşit ve 3 hakka sahip oldu.
  5. Anıl’ın 4, Damla’nın 3 hakkı olduğu yarışmayı Damla kazandı.
  6. Nagihan ve Adem’in karşılaşmasında Adem kazandı ve Nagihan’ın 2 hakkı kaldı.
  7. Hilmicem ve Damla’nın karşı karşıya geldiği etabı Hilmi Cem kazanındı ve Damla 2 hakka gerilerken, Hilmi Cem ise 3 hakla üstünlüğünü korudu.

İlk etabın daha sonraki karşılaşmalarında; Anıl ve Adem yarışında Anıl, Nagihan ve Damla karşılaşmasında Nagihan, Hilmi Cem ve Anıl yarışında Hilmi Cem, Anıl ve Nagihan yarışında Nagihan, Adem ve Hilmi Cem yarışında Adem, Anıl ve Damla arasındaki yarışta ise Anıl kazandı. Bugünkü son bölümdeki ilk karşılaşmalar sonrası yarı finale veda eden ilk isim Damla oldu.

Sonraki etaptaki ilk karşılaşma; 2 hakka sahip olan Nagihan ile Adem arasında gerçekleşti ve Nagihan kazandı.

  • Hilmi Cem ve Anıl’ın karşılaşmasını Hilmi Cem kazandı. Bu karşılaşmayla Anıl, yarı finale veda eden ikinci isim oldu.
  • 2 hakka sahip olan Hilmi Cem ve Nagihan arasındaki yarışı Nagihan kazandı.
  • Adem ve Nagihan arasındaki karşılaşmanın galibi Nagihan oldu. Yarı finale veda eden üçüncü isim ise Adem oldu.

Final karşılaşması; 2 hakka sahip Nagihan ve 1 hakka sahip olan Hilmi Cem arasında gerçekleşti. İlk etabı Hilmi Cem’in kazanmasıyla, finalistlerin durumları 1-1 oldu. İkinci etapta ise açık ara farkla Hilmi Cem kazandı ve son elenen isim Nagihan oldu.

25 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan Survivor’ın 109. bölümünde sırasıyla; Damla, Anıl, Adem ve Nagihan yarı finale veda eden isimler oldular. Yarı finale kalan isim ise Hilmi Cem oldu.

Peki, Survivor İletişim Ödülünü kim kazandı?

Son bölümde İletişim Ödülü için yapılan oyuna; Ünlüler takımından Adem, Gönüllüler takımından Hilmi Cem, Anıl, Nagihan ve Damla katıldı. İletişim oyununda; Nagihan, Damla ile yarışırken, Damla’nın sakatlığından kalan etkilerin halen devam ettiği ve oyunda zorlandığı gözlemlendi.

İletişim Ödülünü kadınlarda Damla, erkeklerde ise Adem kazandı. Ödüle gitmek için Damla Nagihan’ı, Adem ise Anıl’ı seçti. Bu oyun sonrasında ise Damla, Nagihan, Adem ve Anıl ailesiyle gözlem giderdi.

Survivor 109. bölümü izlemek için tıklayınız

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler