Ana SayfaDedikoduSurvivor Taner, Ağzında Havai Fişek Patlattı

İlgili Postlar

Survivor Taner, Ağzında Havai Fişek Patlattı

Survivor’ın çılgın yarışmacılarından Taner, ağzında havai fişek patlattı. Ardından “Nefes alamıyorum, ambulans çağırın!” diye feryat etti.

Survivor’ın gelmiş geçmiş en ilginç yarışmacılarından Survivor Taner, Ağzında Havai Fişek, patlatarak son yaptığı çılgınlıkla, görenleri şaşkına çevirdi.

“NEFES ALAMIYORUM”

Survivor Taner, Ağzında Havai Fişek patllattı. Ağzına küçük bir havifişek alan Taner, havai fişeği ağzındayken ateşledi. Havai fişeğin patlamasıyla neye uğradıını şaşıran Taner, “Nefes alamıyorum, ambulans çağırın” diye feryat etti

Taner Tolga Tarlacı gözaltına alındı! Survivor Taner kimdir, hangi olaylara karıştı?

Survivor Taner, Ağzında Havai Fişek patlattı.

 

Taner Tolga Tarlacı gözaltına alındı. Peki, Survivor Taner kimdir? Acun Ilıcalı’nın düzenlediği Survivor yarışması ile ismini duyuran Taner Tolga Tarlacı, önceki gece Taksim’de bir simitçide alıkoyduğu genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınınca polisin elinden kaçarak kurtulmaya çalıştı. Survivor Taner kimdir, hangi olaylara karıştı? Ayrıntılar haberimizde.

Survivor Taner gözaltına alındı. Peki Survivor Taner kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Önceki akşam Taksim’de bir genç kızı simitçide zorla alıkoyduğu için polise şikayet edilen ve gelen polislerin elinden kaçmaya çalışan Taner, ortalığı birbirine kattı. Katıdığı Survivor yarışmasında kendine özgü mizacı ve garip hareketleri ile sivrilen ve ismini duyuran  Taner Tolga Tarlacı karıştığı olaylarla da gündeme geliyordu.

Katıldığı Survivor yarışma programında olağan dışı hareketleri ile dikkatleri üzerine çeken Taner Tolga Tarlacı, dün yine bir skandala imza attı. Yarışma programından ayrıldıktan sonra İstanbul’da çeşitli olaylara adı karışan Taner Tolga Tarlacı, bir simitçide alıkoyduğu genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınınca polisin elinden kaçarak kurtulmaya çalıştı.

Polisten kaçan Taner, İstiklal Caddesindeki sivil güven timi ve araştırma amirliği polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Polis tarafından kaçarken yakalanan Taner Tolga Tarlacı, moralinin çok bozuk olduğunu o yüzden kaçtığını söyledi. Sivil polislerin, Taner’i görüntülemek isteyen gazetecileri tartaklaması ise büyük tepki topladı.

ALMANYA’DA DOĞDU

Taner Tolga Tarlacı, 2 Eylül 1984 tarihinde Almanya, Hamburg’da doğmuştur. Annesi Almanya’da hemşirelik yaptı. Aslen Kayseri’lidir. Annesi Hatice Kübra Tarlacı, babası Ahmet Tarlacı’dır. Kendinden 10 yaş büyük Yasmin adında ablası vardır. Hiperaktif bir çocukluk geçirmiştir. 8 yaşına kadar Almanya’da okudu. Sonra Türkiye’ye Mersin’e taşınıp yerleştiler.

Mersin’de evleri vardır. Orada ikamet etmektedirler. Ortaokulu ve Liseyi Mersin’de okudu. Taner 2005 yılından beri Kıbrıs’da yaşamaktadır. 2012 yılında Girne Amerikan Üniversitesinde Halkla İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2004-2005 yılında BBG yarışmasına girmek istedi, Mersin’den kalkıp İstanbul’a gitti, ancak elemeleri geçemedi. 2007 yılında Girne Amerikan Üniversitesinin bir erkek güzellik yarışmasında üçüncü gelmiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler