Ana SayfaDedikoduEbru Şallı Cem Yılmaz’ı Sildi!

İlgili Postlar

Ebru Şallı Cem Yılmaz’ı Sildi!

Uzun zamandan beri birlikte anılan Ebru Şallı ile Cem Yılmaz arasında soğuk savaşlar esiyor. Geçtiğimiz hafta içi boyunca Cem Yılmaz sürekli başka isimler ile magazin dünyasında yer alırken bu durumdan rahatsız olan Ebru Şallı’nın artık Cem Yılmaz ile bir ilişki düşünmediği ve bu konuda Cem Yılmaz’ı listeden çıkardı görüldü.

Ayrılık Erken Geldi!

Özellikle sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanan Ebru Şallı, Cem Yılmaz için olumlu mesajlar paylaşıyordu. Bu paylaşımları ile dikkat çeken fakat gelinen son noktada artık Cem Yılmaz’dan vazgeçme kararı alan Ebru Şallı, Cem Yılmaz’ı takip listesinden çıkardı. Yapılan araştırmalarda Ebru Şallı’nın artık Cem Yılmaz’ı takip etmediği net bir şekilde görülürken, bu durum iki ismin arasında artık ilişkinin sona erdiğini de net bir şekilde gösterdi.

Şimdi Ne Olacak?

Özellikle Cem Yılmaz’ın adının Merve Çağıran ile anılması üzerine magazin dünyasında oldukça konuşulmuştu. Bu haberlerin ve dedikoduların Ebru Şallı’yı oldukça rahatsız ettiği düşünülürken bu konuşmalara ve iddialara dayanamayan ünlü model, Cem Yılmaz’dan ayrılma kararı aldı. İki ismin bundan sonra yan yana gelmesi beklenmiyor. Ebru Şallı’nın ilişkide geri kalan taraf olması önümüzdeki günlerde magazin dünyasının yine oldukça hareketli geçmesini sağlayacak. Özellikle Ebru Şallı’nın takibi bırakmasının ardından iki ismin bundan sonraki süreç içerisinde birbirine karşı nasıl davranacağı ve sosyal medyadan etkileşime girip girmeyeceği oldukça dikkat çekecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler