Ana SayfaÜnlülerSurvivor Şampiyonu Avatar Atakan Evlendi

İlgili Postlar

Survivor Şampiyonu Avatar Atakan Evlendi

Survivor Şampiyonu Avatar Atakan Evlendi . Survivor 2016’nın şampiyonu ünlü boksör Çağan Atakan Arslan, uzun  süredir nişanlı olduğu Serap Korkmaz ile dün evlendi. Survivor 2016’da yarışan ve ‘Avatar’ lakabıyla ünlenen Çağan Atakan Arslan, nişanlısı Serap Korkmaz ile evlendi. Yaklaşık 3 ay önce Serap Korkmaz ile aile arasında yapılan törenle  nişanlanan milli boksör, evlendiğini sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu.

Survivor Şampiyonu Avatar Atakan Evlendi

KOT PANTOLON VE TİŞÖRTLE EVLENDİ

Çağan Atakan Arslan, Eyüp Belediyesi’nin nikah salonunda gerçekleşen törenin fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.Çiftin nikah masasına gündelik kıyafetleriyle oturduğu görülürken  Atakan fotoğrafın  altına şu notu düştü:

“Evet 🙂 Hayırlı eş huzurun başlangıcıdır. Tişört ile evlendiğimiz doğrudur. Allah herkesin gönlüne göre versin. Mutluluğumuzla mutlu olan herkese teşekkürler…”

Survivor Şampiyonu Avatar Atakan Evlendi

 

NİKAH’TA EĞLENCELİ DAKİLALAR

Çağan Atakan Arslan sosyal medya hesabından nikah kıyılırken çekindiği videoda çok mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Nikah memuruyla şakalaşan ve gülüşmelerin eksik olmadığı videoyu insatagram hesabından paylaştı .

Survivor Şampiyonu Avatar Atakan Evlendi

 

“Herkesin hayal edipte yapamadigini yaptim :))) tabi o evlenmek degil kot tisortle evlenmek :)cok delikanlidan duymusumdur yaa abii ben boyle rahat evlenicem :)) diyen ama mecburi smokin :))) saka bi yana tabi dugun yaptigimizda biz de giyecegiz :))) o kadar da rahat olamiyorum 🙂 biraz daha konussam az kalsin nikah memurunun nikahini kiyacaktim :)semt bizim o yuzden 🙂 belediyeden falan yetki almaya gerek yok ileriki bir tarihte dugunde jilet gibi gorusmek uzere yanimizda olan yorum yapan guzel dileklerde bulunan mutlulugumuzu paylasan herkese sonsuz tesekkurler herkese selam olsun 🙂 Allah a sukur kaderde bu mutlulugu da yasamak varmis…” açıklamasıyla paylaştığı video kısa sürede binlerce beğeni aldı.

 

ASIL DÜĞÜN 5 MART’TA

Avatar  Arslan Serap  Korkmaz Çiftinin  dün Eyüp Belediyesi Nikah Sarayında  kıyılan düğününde  sadece aileleleri ve yaklın dostları bulunuyordu. Çift, 5 Mart’ta yakın dostlarının katılacağı görkemli bir düğün yapacaklar. Çift dün ki nikah sonrası pasta kesmeyide ihmal etmedi .

 

Survivor Şampiyonu Avatar Atakan Evlendi Survivor Şampiyonu Avatar Atakan Evlendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler